DEPILATOR

lenoccka

baby ja mam tuto masinku uz 6 rokov a nedam na nu dopustit, epilujem si nohy, bikiny aj podapzusie, ktore vobec mna nebolelo... bikiny - no prvy krat mi aj slzicka vybehla ale teraz uz v pohodicke:))) vrelo odporucam striedat so ziletkou, kedze to jemnucke chlpky neberie. A proti vrastaniu chlpkov je naj peeling a lufa.

lianela

epilator je strojcek na vytrhavanie chlpov a depilator je len "hovorovy" nazov lebo depilovanie po spravnosti je holenie...no a ja mam epilator asi dva roky a som maximalne spokojna pouzivam ho dokonca aj na ruky a male chlpky na bruchu....mozno prvy krat to bude boliet,ale potom uz nie...este chcem podotknut podpazusie by sa nemalo s tym robit nielen kvoli bolesti ktora je v tychto miestach dost velka,ale aj zo zdravotneho hladiska lebo su tam nejake nervy ci co.....

ziva

No aj mňa to bolelo ale dalo sa to vydržať, ale ja mám problém, že potom ked mi tie chlpky vyrastali, tak mi zarastali pod kožu a vyzeralo to otrasne, tak som prešla na žiletku, ale používam ho pod pazuchami, s nadstavcom nie na vytrhávanie ale holenie a to je dobré.

neva

ja mam Philips Satínelle 2844 a som s nim maximalne spokojna. Samozrejme 1x to poriadne bolelo, 2x menej a teraz je to v pohode. Este musim podotknut, ze som ho kupila za super cenu v Tescu v akcii stal 799 Sk

markarka

no... ja som depilator skusila 2x v zivote a stacilo mi :o). tu bolest som nemohla vydrzat. dohryzla som vsetky varechy z kuchyne, cudujem sa, ze latka to vydrzala :o). pouzivam len ziletky, ale chcela by som skusit penu do sprchy na holenie. vraj to funguje, tak neviem. mate niektora z vas skusenosti s penou?

bizzi

no co ich oholi je ziletka...alebo mozes pouzit pansky ten strojcek na holenie-niektore maju aj specialne nastavce na upravovanie strihu:)))

kikatt

no to cem aj ja vediet...ja mam doma tusim depilator a nepouzivam ho pretoze nemozem vydrzat tu bolest =DDD ked mi trha chlpky =( neexistuje nieco take co len ich kvazi oholi jak ziletk?=)