Veríte v liečivé kamene?

Príspevok v téme: Veríte v liečivé kamene?
Aljaška

ahojte. Takže nikdy som moc neverila v niečo ako v zázračnú silu v kameňoch. ALE jedného krásneho dňa som si obzerala jedny náušnice a predavačka mi povedala že pomáhajú zmierniť bolesť pri menštruácií alebo aspoň nájsť v tom rovnováhu. ANO sú niektoré naozaj drahé ale veľmi ma zaujíma či niektorým ten kameň pomohol alebo je to sila podvedomia? to sa asi nedozvieme. Ale ak má niekto skúsenosti aký kameň by ste mi odporúčili na niečo ako dokázať sa lepšie vyjadriť svoje pocity a nebáť sa ? alebo na vyrovnanie sa z danou situáciou ? .. ďakujem :))

Aljaška

jasné že ti verím. Každé meno má daný svoj kameň ktorý ho má chrániť. skúsim sa pozrieť po tom čírom kryštály rada by som ho vyskúšala aj ja. Depky prídu skoro vždy nečakane :D

pandorica

O kameňoch a ich významoch toho veľa neviem.Ale mne jeden pomohol, kryštál,číry, priesvitný bez kazu.Kdesi som sa dočítala, že prijíma energiu, tak som sa ho snažila "nabiť"pozitívnou energiou, kedy sa len dalo.Ak som si vychutnávala šumenie mora alebo zimné sneženie,skrátka keď som sa cítila šťastná a slobodná.Keď potom na jeseň prišli depky a cítila som sa unavená, vyšťavená, brávala som ho do ruky a myslela na tie chvíle, ktoré som prežívala, keď som ho "nabíjala" Ver, alebo never, fungovalo to.Tá pozitívna energia z kameňa mi pomohla