Veríte v liečivé kamene?

Príspevok v téme: Veríte v liečivé kamene?
Aljaška

ahojte. Takže nikdy som moc neverila v niečo ako v zázračnú silu v kameňoch. ALE jedného krásneho dňa som si obzerala jedny náušnice a predavačka mi povedala že pomáhajú zmierniť bolesť pri menštruácií alebo aspoň nájsť v tom rovnováhu. ANO sú niektoré naozaj drahé ale veľmi ma zaujíma či niektorým ten kameň pomohol alebo je to sila podvedomia? to sa asi nedozvieme. Ale ak má niekto skúsenosti aký kameň by ste mi odporúčili na niečo ako dokázať sa lepšie vyjadriť svoje pocity a nebáť sa ? alebo na vyrovnanie sa z danou situáciou ? .. ďakujem :))

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

MichaelaF

Kamene majú mnoho zaujímavých liečebných vlastností – vedia podporiť hojenie rán, liečbu ochorení, rekonvalescenciu . Každý kameň má svoje osobité a výnimočné poslanie a jeho silu môžeme využiť pre podporu čí získanie zdravia, určitých vlastností alebo postojov.
Sila týchto drahých kameňov sa zakladá na zvláštnych vibráciách energie. Ich nosením alebo prikladaním na určité miesta tela sa menia a zušľachťujú naše vlastné vibrácie. Tieto nadherne kamene vam prinesu tonu pozityvnej energie ❤
-odkaz odstránený-

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Mcarodejka

Je na každom osobne, či bude veriť sile kameňov. Tak ako všetko v prírode aj kamene vyžarujú určité energie. Ale psychika je silná, či už pomocníčka, alebo protivníčka, teda ak je niekto skalopevne presvedčený, že žiadnu liečivú silu nemajú, ťažko mu dáky kameň pomôže. Každopádne v liečivú a magickú moc kameňov verili ľudia rôznych kultúr po stáročia, nie je to nová módna vlna... takže niečo na tom bude ;) Ja osobne kamene zbieram roky a nie len tie tzv drahé, aj obyčajné kamene, ktoré sa mi zapáčia na ceste. Dovolím si pridať link na stránku kde nájdete účinky jednotlivých kamenov: u-macacej-carodejnice0.webnode.sk

pandorica

Áno,to s tým umývaním viem.Kameň je tvoja osobná vec,tvoj talizman.Nikto by sa ho nemal dotýkať okrem teba.Ja to tiež tak robím, že ho očisťujem ak sa ho niekto dotkne.

Aljaška

fúha to je hrozná skúsenosť... To s tým menom je tak že ke´d si zadáš význam svojho mena máš tak stromy rastliny aj kamene ktoré paria k tebe. Inač moja kamarátka mala kameň ktorého sa nikto nemohol dotknúť len ona. Keď sa jej ho niekto dotkol musela ho vyumývať pretože sa preniesla zlá energia na ten kameň...

pandorica

Nerozumie tomu s tým menom.Ako to myslíš?Ale spomenula som si na jednu nepríjemnú skúsenosť.Kdesi som narazila na krásny tyrkysový prívesok.Začala som ho nosiť a mala som divné výkyvy nálad.Bola som nepríjemná, podráždená, podozrievavá...Neskôr som si všimla, že ten tyrkys úplne zmenil farbu.Z krásnej modrozelenej ostal hnusný sivozelený.Prestala som ho nosiť a odvtedy bolo zas všetko v poriadku.