Caute, chcel by som sa spytat ako ziskat co najviac proteinov zo stravy ked som vegan. Ktore potraviny by som mal jest co najviac? Taktiez by som potreboval tipy na chutnu desiatu. Dakujem za rady
Vegani - ako ziskat proteiny zo stravy + strava
Pokiaľ potrebuješ nejaké proteiny zo stravy a si vegán tak ti doporučujem BIO protiny bez živošíčnych bielkovín, alebo si pozri nejaké BIO doplnky výživy na www.pilulka.sk a mám pre teba aj tip na zľavy -odkaz odstránený-.
sissiny ono neni az taky Problem dostat bielkoviny napr taka chlorella ich ma celkom dost... skor by som povedal ze je Problem s aminokyselinovym spektrom teda v mese mas ine aminokyseliny
A ako zistavate vegani bielkoviny, ked ani maso, ani syr ani mlieko podaktory nejete?
prirodny protein napr, ja uzivam Plantforce Synergy Protein, je to ryzovy bez lepku a laktozy nezatazuje zaludok, kupujem si to u vitarian.sk
Ahojte. Mohli by ste mi prosím vyplniť dotazník. Je to k mojej stredoškolskej odbornej činnosti. Téma TOFU . Vopred Vám ďakujem. Keby ste to mohli ďalej rozposlať. docs.google.com
veľmi by mi pomohlo, ak by ste mi vyplnili tento dotazník na účely diplomovej práce docs.google.com
MatoK nedavas sem prave najlacnejsie znacky. Pozri na iherb.com pod proteins a najdes tam rozne za zlomok tej ceny, napr hrachovy, konopny a podobne.Alebo Swansonvitamins.com, alebo puritan.com a ine.
sweater, ja som svojho casu bo;l tiez vyskumnik, a viem ako sa da dospet k roznym zelanym vysledkom, ktore vobec nemusia hovorit pravdu asle to, co si skupiny, pre ktore sa tro hodi zelaju. Takze v ziadnom pripade ziadne vyskumy neberiem za 100% fakty, len ked sa nieco z roznych nezavislych zdrojov a pomerne reputabilnych dosial opakuje znova a znova, tak tomu dam aspon tych 90% dovery a uvediem to aj sem.
Samozrejme "informacie" od vyrobcov a distributorov doplnkov nikdy neuvadzam, ti su prilisne nespolahlivi a zavisli na predaji a spravidla si to priaznivo prifarbia prinajmensom az dokonca drzo klamu.
matoK -mas schizu? v inej temy si evka :-))) nerob tu reklamu, nikto na to nie je zvedavy...