Co ked je medzi mnou a človekom, ktorého mam rada rozdiel 12 rokov?
Záleží na veku? Čo k´ˇd je tam veľkývekový rozdiel?
Kacena awoj chcela bysom reagovat mam 16 rokov a mam o 16 rokov starsieho priteala ccize 32 okolie dost kritizovalo nas vztah pre vek ale my sme to zvladli a zvladame uz rok a pol a je naam krasne super dobre neviem si bez neho predstavit zivot prajem vsetko naj a nedaj na inich ale riad sa srdcom a samozrejme aj rozumom
ja by som mu to na tvojom mieste nehovorila,ale vymyslela situáciu, kde by ste sa mohli nejak otvorenejšie rozprávať..neviem na koľko jeváš vzťah dôverný, o čom sa rozprávate,lebo môžte sa poznať aj desať rokov, keď sa bavíte napr. o počasí je to o ničom.takže vymysli situáciu, kde by sa mohol prejaviť on a ty budeš vedieť na čom si..
možno niekoho má, len ty o tom nevieš, pretože v jeho veku byť 4 roky sám sa mi veľmi nezdá ...
Chcela by som ho spoznat
Nemožem čakať tak dlho, on je skor ostýchavy my aj povedat NIE nie to ešte mi povedat ANO. ja ho až tak nepoznam...ale chcel aby som ho spoznať a už nevladzem čakat, zachvilu ma 28 a ked si niekoho najde skor ako som mu tyo stihla poveda, tak by som si vyčitala, 4 roky nikoho nemal...ale neviem prečo
Je možne že to tuši, je to dobry chlapik....a nechcem aby si niečo o mne myslel,ale on je moja prva myslienka, ked vstavam a posledna ke idem spat....a neviem čo mam robit
takže on nevie čo k nemu cítiš?
Ja viem, že treba byt opatrna...ja by som znasilnila jeho skor ako on mna :D
ale ked to zoberiem naozaj važne, tak je pravda, že on je taký strasne dobry chlapik, je to kolega mojej starkej tak ho poznam a piseme si pol roka a obcas prehodime life par slov, ja mu to chcem už aj povedat, len neviem, či by to mohlo byt niekedy realne
v tomto prípade by som bola opatrnejšia.Pravda je,čo napísala ryba60. Vek 15 a 27 je veľmi otázny.