Co ked je medzi mnou a človekom, ktorého mam rada rozdiel 12 rokov?
Záleží na veku? Čo k´ˇd je tam veľkývekový rozdiel?
no akože ja som decko? vieš,simyslis, že nie som vysepla, za to že mam 15?
Niekedy ma 16-ročna lepši rozum ako 20-ročka, už to spominala aj ddidka, a aje to pravda a myslim, že vačšina hovori, že na veku až tak nezaleži, mame si čo povedat, ked sa stretneme a to spolu nechodime, len sa obcas stretneme v jednej firme
ryba60 preboha uz sa preber moja matka spoznala otca v 17 a doteraz su spolu co by mala ona spoznavat?no povedz?ak chces a ak lubis vydrzis vztah snim dlho.....
ddidka, dakujem ti strasne moc,..ak by si chcela mohla by som ti napisat na nejaky tvoj e-mail ???
chcela by som popisat o tebe, ak by ti to nevadilo, lebo ja ho poznam len pol roka a nie velmi intenzivne a viem ako to myslis, ked vlastne ja mam skoro 16 a viem si predstavit vztah s nim, len neviem či aj on...chcela by som sa s nim o otm porozpravat otvorene, lenže my spolu nebyvame sami....to je velmi zložite a naozaj nemal vztah 4 roky. ja mu to aj verim,ale to je zas nadlho.
a dufam, že tebe to vydrži čo najdlhšie...ja poznam niektore moje spolužiačky budu mat 15,alebo 16...a tiež su ako deti, a ja budem mat 16 a dieť nie som...a nehovorim, že som dospela, ale rozum mama a viem, že by som mu to mala povedat, lebo chcem asi aby to vedel,aj ked si niekoho najde, hccme aby to vedel, že vždy tu bude niekto kto ho bude mať rad....
ak by si chcela možeš mi napisať ddidka na kacenka1919@azet.sk
a prepac ryba60 ale prečo vztah s otcom? to je blbost,, podla mna sa ona citila v jeho pritomnosti prijmene a nemohla ho brat ako otca...to sa jednoducho neda, ved niekomu sa to može hnusit, zamilovat sa do otca, on bol jej starši priatel, s ktorým teraz chodim už dlho , a myslim, že nasli si spoločnu cestu a nejde tam o vekovy rozdiel
ahoj necitala som ostatne prispevky ale podla mna ak sa mate radi nie je v tom ziadny problem.moj priatel je o 9rokov starsi a sme spolu 2roky.okolie si na to zvyklo teda myslim jeho a moju rodinu.pred nim som mala dokonca aj starsieho a ten rozdiel bol viac ako 12rokov no nevyslo to.nie vsak kvoli rozdielu veku ale kvoli rozdielnym povaham.proste ako ked ti to nevyjde s hocijakym inym chalanom.ak to nevadi vam tak sa tym netrap
váš vzťah neznižujem.Len sa naň pozerám zo svojho pohľadu teda staršieho vo vzťahu.Mne osobne by u mladého partnera veľmi chýbali tie roky,ktoré ešte on neprežil.Neboli by sme si rovnocennými partnermi,lebo prepáč mi to,ale tu nestačí len mentálna a fyzická vyspelosť.
ryba no o dva tyzdne mam 17:-DD moj vztah je krasny a prave preto si ho vazim lebo mamevsetko spolocne vzdy sa mame ocom bavit ,zaujm spolocne a vzdy sme spolu heh u nas v rodine dedicne mamina mala 17 rokov a odvtedy je s mojim ocinom a dneska ma uz 37 :-DD pekne a lubia sa stale:-DD a este ktomu ocino ma 48*:-DD
ddidka, v podstate si sa prepáč "buchla", keď si mala 14,5 r. Vlastne si naviazala vztah s "otcom ". Rad by som Tvoj vztah poznal, ked budeš mat 30-35 a z tvojho partnera sa stane tzv. domased. Nie ze by som Ti neprial, poznal som aj vztah ze ona mala 40 a on 22 a im to drží. Ale to su výnimky. Oni mali ale jedno spoločne. Majú doslova rovnake zaujmi o pracu, a oddych a nemaju deti.Nechceli, pre velky vekovy rozdiel.
Jefima v pohode vies hovori ze kym nezazijes nehovor ako to je a to hovorim aj ja tebe niesom dospela ale niesom ani naivna a ani uz dieta viem co robim mam svoje ciele s ktorymi mi moj priatel pomaha moji rodicia to plne respektuju bola som snim dokonca aj na dovolenke pred pol rokom:-DD to bola naadhera a vies su rozne typy 16 rocnych bab nie vsetky su rovnake mozno ty si myslis ze su vsetky na jednej urovni ale nieje tp tak niekedy ma 16 rocna viac rozumu ako 20 rona viem s vlastnej skusenosti mam kamaratky ktore maju 20 mali priatela a boli naivne poziadal ju o ruku a nic stoho ani s rodicmi sa nechcel stretavat s jej nic vies nejde o vek ale oto aka vzajomna suhra je tam ale hlavne porozumenie oboch...on ma bere ako seberovnu a to nanom velmi ocenujem...
ddidka,prepáč mi ale neviem si predstaviť vzťah 16 a 32.Vekovo mi je bližšie tvoj priateľ a preto je pre mňa 16-ročný človek ešte dieťa.Nechcem ťa uraziť ani sa ťa dotknúť,no beriem to ako dočasný stav.