Da sa schudnúť za 2 týždne?

Daduskaaaa

..ak za dva týždne schudneš napríklad 4kg, tak tie 4kg sa ti vrátia aj s úrokmi =) .. chudnutie je dlhodobý proces a musíš byť trpezlivá .. =) .. hladovka sa drží kvôli detoxikácií a nie pre chudnutie to je njahoršie čo môžeš svojmu organizmu urobiť

winki

klasické kardio cvicenia....najdi na youtube. A ak už fak nevieš, tak si daj na 40 minút brutál rýchlu oblubenu muziku a skáááááč. Inač pohyb nie je až tak dôležitý. Stačí znížiť príjem kalori a človek chudne.

kode

NikaA teraz som zacala prvykrat v mojom zivote dietu a rozmysela som si ju presne tak ako ju pises ty.chcela by som za dva tyzdne aspon 3-4kilecka.akurat neviem ake cvicenie spali najviac kalorii pretoze behanie doslova nenavidim.denne mam hodinu rychlej chodze ale mala by som este nieco pridat.co mi poradis?

zuzka78

Pozerala som tu Express dietu a nejako sa mi zda ze hlavne jedlo a polievka tam nie je dokopy nic zahrnute len kremy. Co to vlastne vsetko obsahuje ten balik, ktora ste to uz mala?

nikaA

za 2 tyzdne som schudla 6kg, nic som nebrala ziadne zazracne tabletky z lekarni, ani som nesla podla ziadnych express diet a neviem co, vsetko je v hlave! ak chcete schudnut schudnete, musite chciet a nie ze zacnete a tak zistite ze je to drina a tak potom aj skoncite. treba proste na sebe makat. Lahko je pribrat a jest vsetko co pride pod ruku ale horsie je strazit si vahu a jest zdrave jedlo to malokto kto dokaze. takze ziadne zazracne diety, ziadne tabletky ale pohyb , rano beh min. 30minut , vecer beh a striedat to s fitkom a vaha pojde pekne dole, samozrejme aj strava k tomu patri, rano ovsene vlocky s jogurtom, kava, voda, doobedu ovocie (jablko), naobed kvalitna strava tzn. maso, ryza,cestoviny, zelenina, olovrant nejake bielkoviny napr. cottagecheese k tomu ryzove chlebiky, vecera nejake ryby a zelenina. No a krasne vaha pojde dole , mat denne aspon 1hodinu kardio a by ste sa divili ako pojde vaha dole. pit hlavne cistu vodu, zeleny caj,zihlavovy caj, dat si kavu, Ziadne sladkosti, pecivo, pizza, hranolky atd...

janka81

treba sa hlavne hybat, to je kluc k uspechu, a zdrvo jest,,,, ja pouzivam nopal aby som zabranila vstrebavaniu velkeho mnozstva cukrov, celkom to funguju sa mi zda. Na trhu je toho celkom dost, ja pouzivam Viridian, lebo sa mi zda ze jeho konzistencia je na prirodnej baze,,, takto to nejak vyzera vitalcity.sk

nikaA

da sa , ja som za 1 tyzden dala dole 3kg a este jeden tyzden ma caka tam by som chcela dat aspon dalsich 3kg a bude to ok , hlavne ze to ide :)