... okrem hladovky asi nie, čo ?
Da sa schudnúť za 2 týždne?
bery12-Koľko si mal kíl pred tým? Pretože tiež by som takto chcela schudnúť, ale zdá sa mi, že ľudia ktorý sú proste mohutnejší ako napr. 90 kg ale ako tuky a nie svaly, tak ľahšie schudne ako napr. 55 kg človek. Ja patrím skôr k tým chudším ľuďom asi.
Ja som schudol za 2 tyždne 5 kil jedol som zdravo a kazdy den som skakal na svihadle
neviete neikto ako mam schuddnut 10 kg za 2 tyzdne alebo aspon 6
Musím sa zapojiť do vašej debaty. Študujem medicínu a niektoré informácie, ktoré tu čítam vám akurát tak zničia zdravie a vôbec vám nepomôžu schudnúť a ak aj áno tak o pár dní máte dvojnásobok úbytku z váhy naspäť. Takže ja som pred 2 týždňami zmenila stravu a odvtedy som schudla zo 63 kg na 59. Ale je rozdiel či chudnete tuk alebo sa vam zmenšujú svaly!! Ja som schudla tuk a postava sa mi pekne vyformovala. Tak aj vám prajem veľa úspechov!! :)
Ahojte ako som slubila dnes som sa vazila a bola som sokovana -4,5kg za 2 tyzdne.ako som pred tyzdnom pisala chcem chudnut pomaly a preto som bola velmi prekvapena ze to bolo tak vela pretoze som nehladovala akurat som nejedla ten chlieb a sladkosti.pokracujem dalej sama neviem co to so mnou bude robit a ked sa dostanem na moju povodnu vahu musim kilecka udrzat a ustrazit.
Ahojte, ja som tu 5dnovu dietu pocula na radiu, to je ten expres diet?
tak to funguje mala lola?
no ja som schudla 25 kilo za 4 mesiace,nehovorim ze vdaka expers diet ale potrebivala som k tomu aj tabletky, nikdy bez nich by som nemala sancu i ked som chodila a chodim do fitka kazdy den , urcite vynehat z jedla sacharidy ako ryza , cetoviny, pecivo , urobte si kur.prsia s niakou zeleninou alebo rybu , ano samozrejme ze to nenasyti ale ani nedrzite hladovku
Ahojte,prvy tyzden za mnou.vylucila som z jedalnicka chlieb a sladkosti.povedala som si radsej pomalsie a zdravsie chudnut ako zosokovat telo ze narazovo rychlo schudnem a potom sa mi to naozaj vsetko vrati plus nieconaviac to by bolo hroznee...inak citim sa ovela lepsie,lahsie aj problemy s travenim ustupili.a co ma samu velmi prekvapilo nemam chut na sladkosti.je to asi preto,ze ked clovek neje glykemicke bomby tak mu neskace cukor a chut na sladke je v rovnovahe.odvazim sa az za tyzden sama som zvedava co povie pani vaha :-) caute zatial
Ahojte baby, tak som dojedla už aj druhý kufrík a ďalšie kilečká šli dole! Dokopy som schudla 7 kíl a som neskutočne rada, začala som sa viac zaujímať a to, čo papám a kedy papám. Strašne sa teším :D A našla som si aj cvičenie, ktoré ma baví. Chodím na TRX, kde nás trénuje taký vyšportovaný sympaťák.
Pre lu: tu je link na ten kufrik
5dnovadieta.sk
Skus mne to pomohlo a hlavne ma nastartovalo zdravšim smerom.
Winki dik za to blbe zmyslanie...chichi.takze sa ospravedlnujem lebo som sa dala na zmenu zivotneho stylu a nie na dietu!!!