Za noc tučka

Príspevok v téme: Za noc tučka
butaby

Včera som sa prejedla, jedla som všetko možné a nevyzvracala som to ( pre mňa úspech ). Lenže dnes keď som sa videla fuj čistá katastrofa. Radšej som sa ani nevážila ale isto tam bude aj o 4kg viac keďže stehno mám o 3cm viac a obvod zadku o 3-4cm viac.
Je to zadržaná voda či som za noc tak neskutočne pribrala???

Fujajja

Aj ja som taky prezral som sa cely vikend som doslova zral a tiez mam ten pocit ze mam brucho ako slon. Aj tak vyzera WC navstevujem kazde 3 hodinky :)
Ale radikalne to od pondelka riesim. Trening + jedalnicek. Do roboty na bajku. Zostavil som si na www.mybodymanager.sk treningovy plan a aj ten jedalnicek a zbadam co to spravy dufam ze to pojde

0vecka

za den 4kg nepriberies. Podla mna by si mala zacat normalne zrat a vazit a merat sa tak az po polroku. Zbytocne ti to ide na mozog.

w.w.

Butaby, a co akoze teraz? A vies o tom, ze aj laxativa zavodnuju, hoci to znie az neuveritelne? Nieco si o tom nastuduj.. a pouc sa z toho... radsej jedz pravidelne, v pravidelnych intervaloch, aby nedochadzalo k prejedaniu.

butaby

mňa šibne! stále mám o dve kilá viac a to mi už zaposobilo preháňadlo takže som vyprázdnená.... :((( Takže sa dá pribrať za noc

w.w.

Ked sa odvodnis, tak sa aj tak zasa zavodnis, bludny kruh.. a co sa tyka sauny- vodu, ktoru "stratis" pri saunovani- po saune sa napijes vody a mas to spat.. rozmyslaj trochu..