Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cysta v hlave a box

Príspevok v téme: Cysta v hlave a box
boxer

dobry večer prajem ludia . prosim vas o pomoc alebo skôr odpoved . cca v 16tich som zacal s boxom po cca pol roku treningu pri sparingoch som nejako chytil otras mozgu a zistili mi nahodne pri ct mozgu 3x3x5 arachnoidalnu cystu. potom ako som sa vyliecil som s boxom prestal zacal cvicit teraz mam 20 a stale cvicim v posilnovni a zacal som pomaly zase boxovat . bol som v kontakte s doktorkou a povedala ze to čo mam ze to je vrodene a pocas kontrol ako som chodieval sa to nezvacsovalo ze vklude mozem boxovat. bol som na MR asi 5x a vzdy take iste. no a teraz ako som znova zacal boxovat ma pobolieva hlava . neviem ci si mam z toho niečo robit ano je normalne ze po uderoch do hlavy ma bude bolet . chcem sa vas opytat ci sa da takato cysta vybrat ? ci by som po vybrati mohol boxovat uplne naplno. a ci je riziko pri vyberani ze ostanem dement? ... cysta je umiestnena : cysta 3x3x5 s deformitou tempolarneho laloka l.sin, dop. MRI, arachodialna cysta T l.sin tlaciaca na ventralnu pluchu T laloka s ciastočnou kompresiou Trohu ľ. postrannej komory bez patol zmien. signalu. chorn uzky plať. hygrom menej pp.aktualne indikovane kontrole mri a eeg vysetrenie.
vzdy som všetky kontroly mal ok nezvacsovalo sa ani nič tomu podobne.
takmer za cele 4 roky ma hlava nebolela. a ked hej tak jedine vzadu vlavo na temene. a presne tam aj teraz zaboli. čo si otom myslite? nemam cas ist k lekarke tak sa pytam vas:) ? dakujem za odpvoed p.s. s boxom prestat nechcem som v tom dobry a chcem v tom nadalej pokracovat.

LILIII

Ovecka ... tak to si mi mal dat vediet ,ze ty si sa presunul do staroveku ,lebo obaja piseme o sucasnosti a ty zrazu si zabehnes kdesi dozadu . Inak ,ak by si nevedel ,tak thaj. box ma korene v budhizme a ako sam vies je to velice mierumilovne nabozenstvo . A nikdy nebolo dovodom thaj. boxu usmrtit supera ,ale ukazat superom svoju silu ,vytrvalost ,zapal ,odvahu ,cestnost a uctu ...... uctu prijat a priznat si aj prehru . Ale ano obcas sa stavaju neprijemnosti a skarede zranenia a mas pravdu ,ze dnes sa toto bojove umenie meni a menia sa i pravidla (hlavne box) no nikdy nie je ucelom tohto boja usmrtit supera. Takze trosku neviem co tu pises o vrazdeni a vyvrazdovani .
Ovecka o tvojej praci a presune som asi nemala pisat je fajn ,ze sa mas dobre a ze ta praca naplna no ty si akoby nechces priznat ,ze zavazila i placa ,ja sa nebojim pisat otvorene o tom ,ze robim to co robim aj pre peniaze ....... ale nakolko dobre zarabam aj pomaham .....
O tom, kde kto robi a kolko dostane nepisme to je nepodstatne a ak som ta tou mojou poznamkou urazila ,tak sa vopred ospravedlnujem .

0vecka

2 LILIII ake svedomie ty asi nevies vela o staroveku ked bola normalka ze jedna skupina prebrala vladu nad inou muzov vyvrazdili a zeny a deti si nechali ako otrokov. Taketo praktiky boli na dennom poriadku a nikdo to nijako neriesil saq sa o tom pise aj v biblii ze to robili zidia s bozim pozehnanim.

Takze tradicia nieje argument.

Co sa mojho presunu tyka, v nemecku som lepsie nasadeny, kedze trh vie moju pracu predat lepsie. Prinasam viac spolocnosti a zaroven som o nieco odlahcil SK trh. Takze som v podstate spravil dobre, to ze zarobim o par susnov viac je uz len vedlajsi ucinok.

LILIII

Ovecka zachranovat zivoty si mohol aj tu ,aha ,ale placa nesplna tvoje ocakavania ,jasne chapem ta
A Vrazdy kvoli presvedceniu nemaju ziadnu tradiciu ,lebo clovek bol obdareny svedomim

0vecka

2 LILIII aj vrazdy kvoli presvedceniu maju svoju tradiciu.

Ten moj obscenny materializmus zachranuje ludske zivoty a dava ludstvu sancu na prezitie.

LILIII

Box ma svoje tradicie ,svoje pravidla a dejiny a nema nic spolocne s "obscennym materializmom" ,kdezto ty si svoju hlavku vazis prave z tohto dovodu . Zarucuje ti urcity standart a ak sa na to pozries z ineho uhla pohladu v tom svete materializmu su casto vitazi vopred urceny ,kdezto v boxe si musis vitazstvo zasluzit .
Ok beriem mas na to iny nazor ako ja ... pre mna je klietka ovela tvrdsi sport ako samotny box ,nakolko tu sa suboj viac priblizuje k realnemu boju niekde na ulici ...... proste asi mi tam vadi pohlad na krv

philips

boxer, myslím, že na túto otázku ti môže spoľahlivo odpovedať iba lekár. A na tomto fóre som tých lekárov veľa ešte nevidel...

0vecka

2 LILIII vies ja si svoju hlavu vazim, vdaka nej si na seba zarobim a som so sebou spokojny. Rozumny clovek by si len tak nenechal do svojej hlavy dobrovolne mlatit. A box je len o tom ze dvaja chlapi si vzajomne mlatia do hlavy. Pritom MMA je viac o sikovnosti.

Ja som nepovedal ze to nerobia rozomny ludia. Takisto ako je Senzi senzus ci ako sa to vola tema pre jednoduchych ludi takisto je box pre tych menej obdarenych. Pritom sa moze stat ze si to kukne aj niekto chytry.

Kazdopadne ja by som od boxu kazdeho rozumneho cloveka odhovoraral. Na ulici to nieje zdaleka take ucinne ako ine styly.