Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cysta v hlave a box

Príspevok v téme: Cysta v hlave a box
boxer

dobry večer prajem ludia . prosim vas o pomoc alebo skôr odpoved . cca v 16tich som zacal s boxom po cca pol roku treningu pri sparingoch som nejako chytil otras mozgu a zistili mi nahodne pri ct mozgu 3x3x5 arachnoidalnu cystu. potom ako som sa vyliecil som s boxom prestal zacal cvicit teraz mam 20 a stale cvicim v posilnovni a zacal som pomaly zase boxovat . bol som v kontakte s doktorkou a povedala ze to čo mam ze to je vrodene a pocas kontrol ako som chodieval sa to nezvacsovalo ze vklude mozem boxovat. bol som na MR asi 5x a vzdy take iste. no a teraz ako som znova zacal boxovat ma pobolieva hlava . neviem ci si mam z toho niečo robit ano je normalne ze po uderoch do hlavy ma bude bolet . chcem sa vas opytat ci sa da takato cysta vybrat ? ci by som po vybrati mohol boxovat uplne naplno. a ci je riziko pri vyberani ze ostanem dement? ... cysta je umiestnena : cysta 3x3x5 s deformitou tempolarneho laloka l.sin, dop. MRI, arachodialna cysta T l.sin tlaciaca na ventralnu pluchu T laloka s ciastočnou kompresiou Trohu ľ. postrannej komory bez patol zmien. signalu. chorn uzky plať. hygrom menej pp.aktualne indikovane kontrole mri a eeg vysetrenie.
vzdy som všetky kontroly mal ok nezvacsovalo sa ani nič tomu podobne.
takmer za cele 4 roky ma hlava nebolela. a ked hej tak jedine vzadu vlavo na temene. a presne tam aj teraz zaboli. čo si otom myslite? nemam cas ist k lekarke tak sa pytam vas:) ? dakujem za odpvoed p.s. s boxom prestat nechcem som v tom dobry a chcem v tom nadalej pokracovat.

0vecka

co je to za doktorku? boxovat nemoze zdravy clovek a nieto este chory...
Preco sa radsej nedas na MMA alebo thajsky box?

???

Keď sa pytaš na operaciu,už ti asi bola odporučana.Jasne že sa može zvačšovať.Keď sa bojiš operacie,tak skušaj detox,ale nie je možne aby si boxoval.

???

Žiadny rozumny lekar ťa nepodpori.Daj si do poriadku najprv,važny!zdravotny problem.Potom ti lekar buď odporuči alebo nie boxovanie.

boxer

Nemyslim si ze nejake doplnky vyzivy by Mi odstranili cystu z hlavy...vyjadri sa uz niekto?prosim nejaky lekar. Dakujem moc