dobry den, pisem sem opat potrebujem radu, ako som uz predtym pisala caka ma rozvod a velmi sa toho bojim, je to pre mna velmi stresujuca zalezitost a chcem tu polhodinku prezit bez toho aby som odpadla alebo sa povracala...mate nejake tipy, triky, co tu polhodinku robit, alebo predtym, aby som to prezila a predychala? budem vdacna za cokolvek!!
Triky na odburanie stresu
dakujem za rady, prezila som to ale nebolo mi vsetko jedno, dokonca ma sudkyna dala posadit taka som bola zelena..asi skratka som stresmen a uz to nezmenim :)
tu som sa o nich docitala, skus si to pozriet .. :-)
ahoj, ja uzivam tablety aloe vera -odkaz odstránený- nielenze mi pomohli a stresove situacie zvladam vyborne ale obsahuju aj kopec vitaminov a mineralov ..
Vyborne je robit yogu a este lepsie thaichi, pravidelne kazdodenne. Hlboke branicne dychanie je velmi uzitocne pre zdravie celkove a kontrolu mozgovych procesov.
Ale oplati sa ti to niekedy, ked ti vijde cas vyhladat, stres je zabijak a ked ho neadresujes, po case na to doplatis stovkami roznych zdravotnych problemov. A celkom zbytocne.
RNG urcite som Vas nechcela nijako urazit ani aby moja reakcia vyznela negativne, ospravedlnujem sa ak ste to takto pochopili. Pri malom dietati nemam vela casu listovat internetom a hladat produkty, skor som myslela na nejake cvicenia mysle aby som nespanikarila.
V uvedenej teme, keby si si ju vyhladala na internete nehovorim vobec o strave proti stresu.A su tam uvedene aj prostiedky s rychlou ucinnostou, 2-3 hodiny od zobratia, ako napr L-theanine, (davka 2 x 400 mg) a vytazky zo st Johns Wort, tj narazova davka obnsahujuca 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu, co pouziva napr moja zena proti stresovym situaciam obcas uz dlhe roky uspesne. Pomoze aj zmes pod menom Stress B plus C, hoci nie tak silne ako predosle uvedene.
Ale zbytocne sa tu zdrzujem,, ked vidim negativnu reakciu na dobre mienenu radu, mal by som vzdy jednoducho odpochodovat.
RNG no kedze to ma uz o dva dni tak nejaka zmena stravy mi momentalne nepomoze to je na dlhsie obdobie
Nuz pokial viem lekari a psychologovia sa zatial na Slovensku neucia nic o potravinovych doplnkoch, ktore su ucinne pri roznych zdravotnych problemoch, poznaju len odporucene a schvalene lieky, co su prakticky napospol vsetko patentovane chemikalie.
ani nemusíš hľadať na googli, je taká stránka onlineporadna.sk, kde sa da poradiť priamo s nejakym psychologom alebo študentom psychologie A ti už musia vedieť čo by pomohlo :)