moje vlasy vyzerajú strašne - sú bez lesku, ale hlavne sú konce vždy strašne vysušené a tvrdé ako drôt, vlas nie je padavý, lesklý, zdravý - pritom si konce dám vždy skrátiť. Používam šampon pantene, dlho som používala balsam balea, teraz som kúpila gliss kurr na zničené vlasy a loreal balsam na ochranu vlasov pri fénovaní a žehlení. Mama hovorí že si do nich dávam veľa chemikálii, ale ja si to nemyslím, nemám mastiace vlasy - umývam si ich raz týždenne, dám potom balsam na rozčesávanie a potom ten loreal, žehliť si ich žehlím veľmi málo - len v zime a to príležitostne a tiež si ich nezvyknem lakovať. Viete mi poradiť ako dosiahnuť aby vlasy boli zdravé, jemné lesklé? Dakujem
Jemné krásne vlasy
ked si ich fenujes a zehlis necuduj sa... treba pouzivat kokosovy olej, nesuchat vlasy uterakom, nefenovať, nezehliť... ked chces rovne daj si v kadernictve keratin.. ten ti ich aj uzdraví...
Ano, je to eshop sibircanky.
To znie zaujimavo, mozno by som to vyskusala. Je to tento eshop? Sibircanka.sk?
Mne to zacalo zaberat po tyzdni tyzdni a pol. Vlasy su ovela pevnejsie.
Ahoj, spominate tu ten sampon Posejvlas. Ako rychlo asi pride efekt? Mozno by som to aj skusila.
Posejvlas je naozaj velmi dobry samponik. Ja som s nim velmi spokojna, vlasy su pevnejsie a nevypadavaju tak ako predtym. Pouziva ho aj moj muz:-)
Diky:-)
Ahoj, ja pouzivam sampon Posejvlas a som s nim velmi spokojna. Samponom si treba umyvat hlavu najlepsie kazdy den, ja mam este k tomumastne vlasy, preto si aj kazdy den hlavu umyvam, pretoze potom moje vlasy vyzeraju nesviezo. Po prakticky tyzdni a pol som uvidela zmenu, vlasy zacali byt ako keby hustejsie, objemnejsie a menej vypadavaju. Dokonca uz ich nemam take mastne. Sampon stoji trochu viac ako bezny sampon z DM ako shampoo alebo bezne znacky ale mne tie sampony vobec nevyhovuju.)
Hm, mozno by som to vyskusal. Ma s tym este niekto skusenosti?
Ahoj, neviem ci to vyriesi prave tvoj problem, ale vynikajuco proti vypadavaniu vlasov a spevneniu celkovo vlasov pomaha sampon Posejvlas od Sibircanky. Vyskusaj.