Jemné krásne vlasy

Príspevok v téme: Jemné krásne vlasy
zuziiik

moje vlasy vyzerajú strašne - sú bez lesku, ale hlavne sú konce vždy strašne vysušené a tvrdé ako drôt, vlas nie je padavý, lesklý, zdravý - pritom si konce dám vždy skrátiť. Používam šampon pantene, dlho som používala balsam balea, teraz som kúpila gliss kurr na zničené vlasy a loreal balsam na ochranu vlasov pri fénovaní a žehlení. Mama hovorí že si do nich dávam veľa chemikálii, ale ja si to nemyslím, nemám mastiace vlasy - umývam si ich raz týždenne, dám potom balsam na rozčesávanie a potom ten loreal, žehliť si ich žehlím veľmi málo - len v zime a to príležitostne a tiež si ich nezvyknem lakovať. Viete mi poradiť ako dosiahnuť aby vlasy boli zdravé, jemné lesklé? Dakujem

TinaM

ja pouzivam glisskur olejcek- uz na vyfukane vlasy, ale len od polovice vlasov ku koncekom. Som max. spokojna, od kedy som zacala olejceky pouzivat, vlasy sa lesknu, konce nie su suche.

Fleur-de-lis

Ja som tiež za prírodné oleje, ja mám po nich ešte viac lesklé vlasy než zvyčajne :)
Pred umytím, ja aspoň na hodinu alebo rovno na celú noc, si vmasírujem do pokožky a do vlasov olej (ja osobne som skúšala kokosový a konopný) a potom umyjem normálne so šampónom. Pri suchých vlasoch sa môže troška oleja votrieť aj do končekov po umytí. Prírodný olej sa pekne vsiakne.

filomenkala

Tipujem že máš tak do 15 rokov. Keď som bola mladšia umývala som si vlasy tiež raz do týždňa teraz bohužial každý druhý deň musí byť :(. Neurob jednu jedinú chybu pre tvoje vlasy. Nikdy si ich nefarbi a keď už by si veľmi chcela tak nikdy nie doma ale u kaderníčky. Ja vidím na svojích vlasoch, že to ešte stále po 6-7 rokoch nerozdýchali. Veľa robí genetika ja ak robím čo robím s vlasmi či ich olelujem balzamujem maskujem...stále su také všelijaké jemnučké kučeravé rozlietane proste nedajú sa upravovať. Ty nepotrebuješ teraz nejakú extra starostlivosť čo môžem odporučiť jedine ne dat si olejový zábal alebo nejakú masku z obchodu abo hoci len balzam na vlasy jemne navlhcené a potom dať cez nich sáčok a na to uterák a nechať pôsobiť aspoň hodinku. Vlasy sú jemnejšie.

winki

vývar zo žihľavy a oplachovať po umytí. Na konce olejček. Tiež je dobré pred umývaním aspoň na pol hodinku napatlať na dĺžku vlasov kokosový olej (alebo olivový).
Mne sa osvedčil obyčajný žihľavový šampón. Ten loreal na ochranu načo, keď si ich nežehlíš?
Na oživenie farby a lesku je tiež super henna (bezfarebná, alebo farebná).