Asi ma moja 20 rocna dcera nejaku poruchu, mam strach

Príspevok v téme: Asi ma moja 20 rocna dcera nejaku poruchu, mam strach
dalilala

mam strach, a neviem, co stym

moja dcera uz v minulosti na mna posobila, ze je privelmi labilna, preto som sa snazila byt prehnane citliva ku nej (mozno som nerobila dobre),zijeme iba my dve spolu, s otcom sa nepozna,

momentalne vsak problemy vyustili do vyhroteneho stadia:
vobec nechodi do skoly - aj ked zapis uskutocnila (2. rocnik VS), doma nepomaha, ak od nej nieco chcem, je agresivna, ak na nu kaslem, vycita mi to,popritom nevie zvladnut rozchod s jej priatelom, takychto rozchodov uz bolo xy, boji sa byt v noci sama doma, nic nerobi pre svoju buducnost, nema zaujem o riesenie cohokolvek, odmieta pomoc, nechce navstivit odbornika, odmieta respektovat akekolvek domace pravidla, chce len, nech jej dam pokoj, to znamena, nic od nej nechciet, peniaze jej nedavam, ak nenavarim, tak neje, uz dost schudla, jedine co chce, aby som v noci bola doma, neprace, nenakupuje, len je doma,

co mam robit, som zufala

gfdgg

navstiv psychologa, ak ona nechce tak chod tam sama sa poradit co a ako, snad ti pomozu. dcera urcite potrebuje odbornu pomoc

dalilala

nemam priatela, neda sa, povedala som jej, nech sa odstahuje, ale co stym, ma vsetko na haku, nic ju nezaujima, nic nerespektuje, no mam strach, pretoze ked mala 16, pri nezvladnuti jedneho jej tazkeho problemu sa pokusila o demonstrativnu samovrazdu, vtedy som sa zlakla, chodila som s nou hore dole, naoko vyzeralo, ze vsetko je ok, odbornici v tom nic nekonali, ale mam strach, ze je narusena, a coho by bola schopna, ak by som ju nepustila do bytu

phoe

A ked ideš niekam na oslavu, tak sa kvoli nej vratis večer domov ? Priateľa tiež určite nemáš, pri nej asi ťažko, však ?

phoe

No ale takýto stav nenastal zo dňa na deň, to treba riešiť hneď, ako to že je taká lenivá ? Povedz jej, že pokiaľ nechodí do školy a ani doma nic nerobí, ani nepracuje, že ju odhlasis z pobytu a nech sa odstahuje pod most, alebo kam chce. Mizerná výchova.