Mal niekto z vas taku ako keby vnutornu triasku pri vysadzani lieku Neurol?? Alebo ak zabudol uzit davku? Je to normalne?
Triaska pri vysadzani Neurolu
Bol som narkoman bral som heroin tramal piko a kadejake hovadiny ..ale nikdy som nemal.s nicoho vacsi a horsi abstak ako s neurolu..to je psycho,...ked nemusite nikdy nezacnite uzivat lebo sa uz len velmi tazko vymotat s toho.
HURN . Neurol som bral po operácii chbtice a to na spanie. Po mesiacoch som zažil problémy,čo už nikdy v živote nechcem. Dostal som depresie ,triašku na srdce,zo všetkého som bol nervozny. Nikto vám sa nebude denne venovať , aby ste sa zbavili závislosti na neurole,. Vzchopil som sa ,buď alebo, troška mi možno pomohli tabletky od psychyatra,ale najviac mi pomohla fyzická práca a sústrdenie sa na ňu a debata pri práci s kolektívom. Po mesiaci som pocítil úľavu a po daľšom mesiaci už som takmer nepocítil stav neurolu.
Nancy, ano, je toho dost, zial.
A tak je toho dost no...myslela som, ze je to len neuroza
Nancy, ja ich uzivam na uzkosti, depresie, Bordeline poruchu- uzkostne a depresivne stavy+ problem s jedlom. Do toho pokus o samovrazdu... a samovraz. myslienky, ale tie si uz nechavam pre seba.
To ja neviem a mas problemy s vahou?
Ja len preto, ze toto co popisujete vyzera na neurozu asi aj tie lieky su na neurozu, ktore tu spominate, ze?
A pride mi lepsie uzivat MagneB6 ako tie lieky. Predsa nim si aspon date do tela vitamin a mineral a zaroven by pomohol zmiernit stavy, ktore mate.
Nancy, nezvysuje MagneB6 chut do jedla? Ja viem, ze by bol vhodny aj Bkomplex, ale casto som pocula, ze zvysuju chut do jedla a to ja nepotrebujem.
U mna fakt tie uzkosti zacnu uz z nicoho nic.. snad nam niekto napise, ci by bolo pri nasom probleme vhodne to EKG, alebo by to bol nezmysel a nic by sa nezistilo.
A co keby ste zacali uzivat MagneB6 na upokojenie.
Tak ako si napisala aj mne sa zda ze toto uz nieje len o psychike...uzkosti a ataky su take silne ze niekedy mam pocit ze uz to ani neprezijem...a neprichadzaju raz za cas...ale na dennom poriadku ich mam...