Mal niekto z vas taku ako keby vnutornu triasku pri vysadzani lieku Neurol?? Alebo ak zabudol uzit davku? Je to normalne?
Triaska pri vysadzani Neurolu
Presne, aj ta zimnica.. a to, ze to nie je uz len o psychike ako kedysi. Ja beriem vecer este 100 mg Kventiax a na spanie Zolpidem.
aj ja mam z toho dost velke fyzicke problemy no najviac ma trapi to pichanie a bolest pri srdci,zvyseny tlak,pulz, triaska, zimnica:( trpim uzkostou uz 4 mesiace, AD nechcem brat tak som len na Neurole, v noci si dam sem tam Xanax...cim dalej tym horsie sa citim
Verci, mne sa ani tep nejako nemeni, len je tak silny, ze ho citim snad vsade.. len mi to je blbe ist s tym za obvodnou, a ci by bolo vlastne aj nieco na EKG. Niekedy sa pri tej uzkosti citim aj akoby som bola chora, ako pri chripke, az take mam z toho fyz. problemy..
Aj ja rozmyslam o EKG vysetreni pretoze mam stale vysoky tep a bolesti pri srdci...
Neviete niekto, ci by bolo vhodne EKG vysetrenie, ak su take silne uzkosti? Alebo je to hlupost?
Veronika, ja som uzivala denne posledne 2 a pol mesiaca 3,5mg Xanaxu. Teraz mam Rivotril namiesto Xanaxu 3 tyzdne- znizuju sa mi davky. Ale uzkosti neznesitelne. Niekedy bez priciny zacne tlak na hrudi, tep citim az "v krku".. citim sa az fyzicky zle. Asi som si vypestovala sluznu zavislost. Nikdy som taketo problemy nemala- uzkosti ano, ale teraz aj z nicoho nic, bez priciny. Obcas ma napada, akoby mi haprovalo srdce, alebo to je skutocne len silna uzkost.. neviem.