Hľadám darkyňu vajíčka

Príspevok v téme: Hľadám darkyňu vajíčka
Mamajka

Dobrý deň, hľadám darkyňu vajíčka. Moje vaječníky už dobre nepracujú a moja jediná možnosť otehotnieť je len s darovanými vajíčkami. Darcovstvo je anonymné a myslím, že kliniky ponúkajú i finančnú odmenu. Ak máte záujem pomôcť nám k vytúženému dieťatku, prosím kontaktujte ma na môj mail: mamajka01@gmail.com Ďakujem

Jarka237

Annaka3. Tebe prasi na mozog! To co pises? Jednas so zarodkami deti ako so zuvackami! Hanba ti. Netusis ake to moze mat dosledky!

annaka3

mamajka,v Ba sme boli vo Ferticentre,a nie v Gyn-fiv,a z Fertcentra nás poslal dr.P.do Brna na kliniku Repromeda...sorry :-)

annaka3

Ahoj mamajka,mi sme boli v Repromede,ostatné bohužial nepoznám :-( preto sme zvolili túto kliniku v brne,lebo nás tam poslal po konzultácií jeden z lekárov z Gyn-fiv z Ba,pán doktor bol ku nám úprimný,a povedal nám po vyšetrení,že na klinike Repromeda majú najvyššiu úspešnosť s darovanými vajíčkami,a čakacia doba je u nich minimálna...dr P.nám dal aj kontakt na nich,ale majú aj stránku www.repromeda.cz,môžeš si to pozrieť.Majú všetko rozpísané,je tam celý tím pracovníkov,ceny,ale aj fotky s bábetkami :-)

Mamajka01

Ďakujem Annaka, nevieš mi poradiť, ktorá klinika je lepšia: Reprofit alebo Reprogenesis? Akurat sa rozhodujem....

annaka3

ahoj mamajka,je to dobrá správa,teším sa :-) pevne verím,že všetko bude v poriadku,úprimne ti zo srdca prajem,aby vám to vyšlo...je to úžasný pocit,mať šancu byť matkou...držím ti palce ... potom sa mi ozvi,ako stojíte :-) prajem ti všetko dobré...

Mamajka01

Ahoj Annaka, nakoniec som sa bola informovať na Brnenských klinikách. Tam majú databázu darkýň, takže môžu veľmi rýchlo vybrať darkyňu. Ešte sa rozhodujem medzi Reprogenesis alebo Reprofit. Ale s liečbou by som chcela začať v janurái 2014.

Mamajka01

Ďakujem Annaka. Určite je v Brne veľa čakateľov na embrya a potešia sa im. Ďakujem, že takto myslíš aj na druhých.
Želám všetko dobré.