Dobrý deň, hľadám darkyňu vajíčka. Moje vaječníky už dobre nepracujú a moja jediná možnosť otehotnieť je len s darovanými vajíčkami. Darcovstvo je anonymné a myslím, že kliniky ponúkajú i finančnú odmenu. Ak máte záujem pomôcť nám k vytúženému dieťatku, prosím kontaktujte ma na môj mail: mamajka01@gmail.com Ďakujem
Hľadám darkyňu vajíčka
Čo sa týka tých úschovní, vajíčka samostatné sú veľmi citlivé, tak sa nezamrazujú ako spermie. Môžu sa zamraziť, až keď sú oplodnené. V tom prípade ide o darcovstvo embrya. My by sme chceli mať aspoň z polovice genetické informácie môjho partnera, tak by sme darované vajíčka chceli nechať oplodniť spermiami partnera. A na to potrebujeme darkyňu. Darcovstvo je anonymné, takže darkyňa a prijímateľka o sebe nevedia. Ale keďže darkýň je málo, sú dlhé čakacie zoznamy na klinikách, takže sa to takto snažím urýchliť a niekoho nájsť. Ale aj keby som niekoho našla, táto darkyňa nedaruje vajíčka mne, ale čakateľke prvej v poradí. Mne by to len pomohlo posunúť sa v poradovníku vyššie. Takže ak niekoho poznáte, kto by bol ochotný pomôcť, prosím dajte mu na mňa kontakt. Budem veľmi vďačná:-)
No ak ma asi nejaku geneticku poruchu, tak to zistia, robia geneticke testy a vyradia ju z darcovstva.
ja by som darovala, ale uz asi nemozem kvoli veku
neviem ci by som na toto mala odvahu. ale drzim palce.
Ja som kedysi bola darovat vajicka, samozrejme vysetruju kompletne zdravotny stav darkyne, infekcne choroby aj mozne geneticke choroby. Takisto vysetruju potom aj vzniknute embrya ci niecim netrpia a az ked maju potvrdene ze su uplne zdrave, vlozia ich do maternice zeny. Drzim ti palce nech niekoho najdes. Ja uz darovat nemozem, uz mam 35 a len do tohto veku sa moze.
Mala by si poznať aj zdravotný stav darkyňe čo ak ma genetickú poruchu ?
A to neexistuje nejake banky s ulozenymi vajickami, nieco podobne ako su spermobanky? Preco hladas darkynu prave na nete...