ja viem ze je tu tema o pani albertovej ale nechcela som to davat tam lebo by to bol len jeden prispevok a ten by zapadol prachom. a ludia necitaju prispevky inych takze by mi nikto neporadil. a ja potrebujem radu od ludi, ktory ju dobre poznaju.
o co teda ide: pred rokom som sa k nej chcela objednat na vysetrenie a napisala som jej za sebou dva maily a cakala som ze mi da nejaky termin. ale ked to trvalo dva tyzdne a nic som od nej nedostala ziadnu odpoved tak som sa nastvala a napisala som jej dost drzy mail. ze je neseriozna a ze ignoruje ludi a ze jej zelam aby sa k nej uz nikto nehlasil aby videla ake to je ked ju budu ludia ignorovat. bolo toho aj viac lebo som bola uplne v koncoch zdravotne aj psichicky. takze som jej tam vlastne aj dost vynadala. mam ten mail ale bolo by mi trapne to sem kopirovat. na to mi potom asi o tyzden prisla odpoved ze lutuje ale ze mala uraz a nebola v praci. ale to ma uz vtedy nezaujimalo lebo som si nasla ineho lekara ktory sa venuje aj liecitelstvu. len bohuzial chodim k nemu uz rok a ziadne zlepsenie nepozorujem. okrem toho som si vsimla ze ma na mna minimum casu. vzdy ked pridem na kontrolu vlastne sa ziadna kontrola nedeje len mi da lieky za ktore zaplatim a este dvadsat eur za tu kontrolu, ktoru mi ani nerobi. som tam vseho vsudy asi 5 minut a uz na mna pozera ze co este chcem. on je aj obvodny lekar a ma aj normalnych pacientov takze ma stale plnu ambulanciu. vcera som zase bola pre lieky a uz som mu aj dost netrpezlivo povedala ze to trva uz rok a ani najmensi vysledok tej liecby nevidim. a on mi na to povedal ze neni carodejnik. tak som sa nastvala a rozmyslam ze uz k nemu viac nepojdem.
chcela by som to znova skusit u pani albertovej len ked si na to spomeniem ako som jej vynadala tak mi az stahuje zaludok. neviem si predstavit co by som jej mala napisat preco teraz odrazu zase chcem ist k nej. ale velmi by som chcela. tu o nej ludia dost pisu ze je priatelska a tak tak sa chcem spytat ci si myslite ze sa mohla na mna urazit a ci by som to mohla znova skusit jej napisat o termin. a co jej mam povedat, preco som jej poslala taky blby mail. prosim poradte iba ti ktory ju naozaj poznate. ja som sa s nou zatial este nikdy nestretla len som o nej vela pocula. ale ani nepoznam nikoho kto k nej chodil preto to pisem sem.
Urazka liecitela co s tym?
Albertova nieje ziadne boh. Najdi si ineho ale nie niekoho kto ta bude liecit Q10.
no to si mi teda pomohla, dik!
Uf, tak to budeš o chvíľu zdravá, len do toho! Pekne to užívaj a zabudni na Albertovú. A propos,Albertová má už niekoľko rokov vážne problémy. Mala dva úrazy chrbtice, okrem toho som počula že pred dvomi rokmi nejako nešťastne spadla tuším zo schodov a zranila sa na bruchu. To malo určite tiež nejaké následky. Nedávno jej zomrel otec, teraz zomiera matka, ešte som počula aj o ďalších úmrtiach v jej rodine a aby som nezabudla tak pred rokom jej takmer zomrela tá dcéra o ktorej sa písalo v novinách a aj som o tom videla niečo v telke. Takže si vpadla do ideálneho obdobia, nečudujem sa, že ti hneď neodpísala. Sa divím, že vôbec ešte pracuje. Keď som sa u nej ja liečila pred nejakými ôsmimi rokmi tak bola ešte vysoko aktívna a komunikácia bola okamžitá. Ale tie rodinné problémy a aj to že má tiež svoj vek robia svoje. Ja na jej mieste by som to už bola dávno zabalila. Myslím že nemáš veľkú šancu sa k nej dostať. Nedávno som na ňu dávala kontakt kolegovi a odmietla ho. Prepáč, ale ona si naozaj môže pacientov vyberať. A takých ako ty čo jej vynadajú keď im do dvoch týždňov nepošle helikoptéru môže naozaj ignorovať. Keby ti nebolo zašibalo teraz by si už možno bola zdravá. Ona teba nepotrebovala, ale ty ju áno. Mala si sa podľa toho zariadiť a chvíľu vydržať. Na kvalitu sa oplatí počkať.
no on mi ich predava rovno v ambulancii. a je to rozne vcera mi napriklad dal koenzim Q10 a taky komplex kde je vapnik horcik a zinok.
A aké lieky ti predpisoval ten tvoj lekár - liečiteľ?
no ano ale kazdy robi chyby. mna to mrzi.
je pekna drzost po takom niecom sa k nej znova objednavat
spravila si chybu, tak za nu pykaj