ja viem ze je tu tema o pani albertovej ale nechcela som to davat tam lebo by to bol len jeden prispevok a ten by zapadol prachom. a ludia necitaju prispevky inych takze by mi nikto neporadil. a ja potrebujem radu od ludi, ktory ju dobre poznaju.
o co teda ide: pred rokom som sa k nej chcela objednat na vysetrenie a napisala som jej za sebou dva maily a cakala som ze mi da nejaky termin. ale ked to trvalo dva tyzdne a nic som od nej nedostala ziadnu odpoved tak som sa nastvala a napisala som jej dost drzy mail. ze je neseriozna a ze ignoruje ludi a ze jej zelam aby sa k nej uz nikto nehlasil aby videla ake to je ked ju budu ludia ignorovat. bolo toho aj viac lebo som bola uplne v koncoch zdravotne aj psichicky. takze som jej tam vlastne aj dost vynadala. mam ten mail ale bolo by mi trapne to sem kopirovat. na to mi potom asi o tyzden prisla odpoved ze lutuje ale ze mala uraz a nebola v praci. ale to ma uz vtedy nezaujimalo lebo som si nasla ineho lekara ktory sa venuje aj liecitelstvu. len bohuzial chodim k nemu uz rok a ziadne zlepsenie nepozorujem. okrem toho som si vsimla ze ma na mna minimum casu. vzdy ked pridem na kontrolu vlastne sa ziadna kontrola nedeje len mi da lieky za ktore zaplatim a este dvadsat eur za tu kontrolu, ktoru mi ani nerobi. som tam vseho vsudy asi 5 minut a uz na mna pozera ze co este chcem. on je aj obvodny lekar a ma aj normalnych pacientov takze ma stale plnu ambulanciu. vcera som zase bola pre lieky a uz som mu aj dost netrpezlivo povedala ze to trva uz rok a ani najmensi vysledok tej liecby nevidim. a on mi na to povedal ze neni carodejnik. tak som sa nastvala a rozmyslam ze uz k nemu viac nepojdem.
chcela by som to znova skusit u pani albertovej len ked si na to spomeniem ako som jej vynadala tak mi az stahuje zaludok. neviem si predstavit co by som jej mala napisat preco teraz odrazu zase chcem ist k nej. ale velmi by som chcela. tu o nej ludia dost pisu ze je priatelska a tak tak sa chcem spytat ci si myslite ze sa mohla na mna urazit a ci by som to mohla znova skusit jej napisat o termin. a co jej mam povedat, preco som jej poslala taky blby mail. prosim poradte iba ti ktory ju naozaj poznate. ja som sa s nou zatial este nikdy nestretla len som o nej vela pocula. ale ani nepoznam nikoho kto k nej chodil preto to pisem sem.
Urazka liecitela co s tym?
2 Muscle mam taky pocit ze ta albertova je pre vecsinu akasi modla. Take vyroky ze albertova by nieco take nikdy nespravila su ftipne. Mozno usudila podla mailu ze sa o SF nejedna. Celkovo by som za nou asi nesiel kedze vraj nieje vystudovana teda je otazne ci naozaj ludom pomaha.
Muscle a nezabudni ze je tu v sr plno skoncenych psychologov co nemaju robotu. tych to mosi strasne srat ked sa vsetci hrnu len k niektorim a oni utru hubu naprazno.
Agnes998 to si ju urcite s niekym mylis. Ona cloveka nehodnoti ani do oci a nie to este do nejakeho mailu ked ho ani nikdy nevidela. A podla mna skor neodpise lebo nema cas a nieto ze by este niekoho rozoberala v mailoch. Asi ma troska menej casu ako ludia ktory sa tu nalepia hned od rana a odchadzaju odtialto neskoro v noci. Je tu takych dost. Uz mi to tu okolo pani Albertovej zacina liezt na nervy. Jeden napise nechutnosti ohladne sexu druhy zas si vymysli vselijake konanie ktore sa podla mna nikdy nestalo. Len aby bolo o com diskutovat. Slovaci skratka musia stale niekoho rozoberat a vymyslat afery. A nedajboze niekoho pochvalit, uz sa hlada na nom mokra nitka len aby sme ho mohli pospinit. Uz som tu raz pisala na nejakej teme ze kazdemu sa vrati jeho zla energia. Psychologovia a psychiatri to nikdy nemali lahke lebo na svete je plno psychicky narusenych individui. Ktory namiesto toho aby sa zamysleli samy nad sebou hladaju vinu na tych lekaroch. Bolo by tu treba viac psychiatrickych liecebni aby sa tu vycistil vzduch. Niekedy mi je z tych zakomplexovanych Slovakov na grc. Niekto im poda ruku a ony ju opluju. Vid pan Srholec ten sa rozdal cely a nakoniec za to dostal len kopanec do riti. Od tych ktorym pomahal. Sa cudujem kazdemu kto je este v tomto state ochotny podat niekomu prst.
Casto tu pisete o tej Albertovej ako o nejakej zazracnej liecitelke, chcela som aj ja skusit pred tristvrte rokom sa k nej objednat kvoli socialnej fobii. Tiez sa stalo, ze mi skoro dva mesiace neodpisala. A ked odpisala, napisala mi taky divny mail, nieco v tom zmysle ze sa nemam schovavat za nejaku chorobu a mam niest zodpovednost sama za seba, uz si to presne nepamatam ale nieco taketo. Prislo mi to divne, lebo socialna fobia je choroba v mozgu, kedy mozgove bunky medzi sebou chybne komunikuju, ja za tu chorobu naozaj nemozem, nevybrala som si ju, nechcela som ju, prisla sama. Cely zivot som kvoli tomu trpela a aj zo strany vlastnej rodiny som bola oznacovana za psychicky narusenu a bolo mi stale davane najavo, ze som debil a ze si za to mozem sama. Az ako dospela som nieco citala o tejto chorobe a zistila som, ze ja za nu nemozem! Myslim, ze som sa za svoj zivot uz napocuvala dost reci, ze som narusena a ze si za to mozem sama, toto fakt nie je nieco co mi pomoze moj stav zmenit. Albertova ma tymto dost odradila a ani som k nej nesla. Momentalne beriem antidepresivum Magrilan ktore mi na SF pomaha a konecne som taka, aka som vzdy chcela byt, teda tato choroba mi uz nestrpcuje zivot.
clovece vies kolko sikovnych psychologiciek je????????a bojuju za kazdeho klienta len aby nestratili pracu.najdi si inu je ich viac nez dost a 90%nema z nich pracu psychologa ale nieco uplne ine.Dajte uz tej Albertovej pooj.
Ja si myslím, že zakladateľka témy to príliš prežíva. Keď to bolo pred rokom, tak aj ona sama by už bola zabudlan a ten drzý mail, keby si ho teraz nebola znova prečítala. Len si musí uvedomiť, že Albertová dostáva more mailov ako konečne každý takýto človek a psychológ. Kde by sa v tom mala čas prehrabávať a pamätať si kto jej čo kedy napísal. A ešte si pamätať aj mená tých ľudí.
Je ťažké tu radiť, neviem ako by som sa zachovala ja, možno by som tiež mala strach sa ospravedlňovať a upozorňovať na ten svoj trápny mail. Asi by som napísala ako nový záujemca a minulosť by som vôbec nespomínala. A ak by som mala to šťastie a nakoniec by ma liečila, vždy je čas sa jej ospravedlniť keď už by sme sa poznali. Lepšie by som odhadla čo sa hodí a čo nie. Netreba to tak prežívať a myslieť si, že pre druhých sú naše výtvory z počítača také dôležité ako pre nás.
F5,nikde netvrdim, ze sme bez chyb, ale alibisticky bagatelizovat svoje zlyhanie odvolavanim sa na chyby inych...???!!! takze podla toho potom kludne kradnime, nebodaj zabijajme a pritom sa odvolavajme na skutocnost, ze nie sme prvi a jedini, co tak cinia?
...a k tvojmu vybuchu pred sefom: je to nieco uplne ine. poznate sa osobne, pracovne, boli ste v urcitom pracovnom vztahu a zrejme sa tvoj hnev a nespokojnost kumulovali uz dlhsiu dobu a praskol si. lenze dotycna albertovu osobne nepozna a ONA ju potrebuje, ne albertova potrebuje zakladatelku temy! uctive spravanie a slusna komunikacia je zaklad interakcie inteligentnych ludi.
albertova nie je lekarkou, neskladala hyppokratovu prisahu, takze nie je jej povinnostou bezodkladne sa venovat a pomahat kazdemu. ide o jej dobru volu komu bude venovat svoj drahocenny cas a komu nie.
Podľa mňa Albertová takéto blbosti vôbec nerieši. Pri tých fofroch čo má na to určite nemá čas.
mne by bolo trapne potom sa k nej doprosovat a byt nou ta nezoberiem. na druhej strane je liecitelka, takze ona podla mna bude mat pre to pochopenie a na podobne situacie je tiez podla mna zvyknuta, ludia su nevdacni. takze je to na tebe.
a este ma napadlo ze ked nepochodis mozes prist ku mne ja ta vyliecim.