ja viem ze je tu tema o pani albertovej ale nechcela som to davat tam lebo by to bol len jeden prispevok a ten by zapadol prachom. a ludia necitaju prispevky inych takze by mi nikto neporadil. a ja potrebujem radu od ludi, ktory ju dobre poznaju.
o co teda ide: pred rokom som sa k nej chcela objednat na vysetrenie a napisala som jej za sebou dva maily a cakala som ze mi da nejaky termin. ale ked to trvalo dva tyzdne a nic som od nej nedostala ziadnu odpoved tak som sa nastvala a napisala som jej dost drzy mail. ze je neseriozna a ze ignoruje ludi a ze jej zelam aby sa k nej uz nikto nehlasil aby videla ake to je ked ju budu ludia ignorovat. bolo toho aj viac lebo som bola uplne v koncoch zdravotne aj psichicky. takze som jej tam vlastne aj dost vynadala. mam ten mail ale bolo by mi trapne to sem kopirovat. na to mi potom asi o tyzden prisla odpoved ze lutuje ale ze mala uraz a nebola v praci. ale to ma uz vtedy nezaujimalo lebo som si nasla ineho lekara ktory sa venuje aj liecitelstvu. len bohuzial chodim k nemu uz rok a ziadne zlepsenie nepozorujem. okrem toho som si vsimla ze ma na mna minimum casu. vzdy ked pridem na kontrolu vlastne sa ziadna kontrola nedeje len mi da lieky za ktore zaplatim a este dvadsat eur za tu kontrolu, ktoru mi ani nerobi. som tam vseho vsudy asi 5 minut a uz na mna pozera ze co este chcem. on je aj obvodny lekar a ma aj normalnych pacientov takze ma stale plnu ambulanciu. vcera som zase bola pre lieky a uz som mu aj dost netrpezlivo povedala ze to trva uz rok a ani najmensi vysledok tej liecby nevidim. a on mi na to povedal ze neni carodejnik. tak som sa nastvala a rozmyslam ze uz k nemu viac nepojdem.
chcela by som to znova skusit u pani albertovej len ked si na to spomeniem ako som jej vynadala tak mi az stahuje zaludok. neviem si predstavit co by som jej mala napisat preco teraz odrazu zase chcem ist k nej. ale velmi by som chcela. tu o nej ludia dost pisu ze je priatelska a tak tak sa chcem spytat ci si myslite ze sa mohla na mna urazit a ci by som to mohla znova skusit jej napisat o termin. a co jej mam povedat, preco som jej poslala taky blby mail. prosim poradte iba ti ktory ju naozaj poznate. ja som sa s nou zatial este nikdy nestretla len som o nej vela pocula. ale ani nepoznam nikoho kto k nej chodil preto to pisem sem.
Urazka liecitela co s tym?
Ovecka suhlas, psycholog je podla mna zvyknuty na vselico. ved su na to skoleny aby ludi chapali. netreba byt zas priposraty.
ja som raz tak vybuchol pred sefom v byvalom zamestnani ze ma na hodinu vyhodil. a nemusel jednoducho mi rupli nervy. mohol sa cez to preniest. ja nikoho nezatracujem lebo zivot je tazky a kazdy moze niekedy zlyhat. a zvlast ked ma clovek nejake zdravotne tazkosti a dufa ze mu niekto pomoze. ja neviem co jej napisala mozno to bolo huste ale podla mna sa da vsetko pochopit a prepacit. ale urcite by som jej uz o tom nepisal ved naco. a je to psycholog tak aj tak by mozno neverila tomu co by jej napisala. naco do toho rypat. ide sa dalej.
2 jedna inaq ty mas asi tiez nejaky problem.
inaq ist k psychologovi s tym ze mu budem klamat a este pod falosnym menom??? podla mna to nieje dobry napad. To nieje ako zlomena ruka si myslim ze psychologovi by sa nemalo klamat ak chces aby ti pomohol.
inaq beriem ze to bola neprimerana reakcia ale myslim si ze psycholog je na take predsa len zvyknuty.
jedna, ale ved je to pravda ze ludia robia chyby. kto je z nas bez viny? kazdy mame maslo na hlave. len na tom druhom to kazdy vidi skor ako na sebe. ale ktovie ako by sme reagovali na jej mieste. ked ma clovek nejaky problem a nervy v cudu tak sa velmi nerozmysla a robi sa to co sa nema. tak to tuz chodi. netreba ju zatracovat.
no to je teda argument, ze vsak kazdy robi chyby...!!! ak ide o teba, tak kazdy ma snad stat v pozore??? ak neovladas ani zaklady slusnej komunikacie, tak sa necuduj ze mas zdravotne problemy. su to tvoje somatizovane emocie. a necuduj sa, ze sa prejavuju ako choroba, ked tie emocie su samy jed a zloba. hrubo urazat niekoho, len preto, ze neodpovedal na tvoj mail- no silna kava! a vidis, poredsa ju potrebujes a nevahala si ju pre taku hovadinu urazat. je to odraz tvojej nizkej urovne a bezcharakterneho chrapunstva.
teda ist na psychologa s takym klamstvom mamčo to teda neviem ci je dobry napad. ja by som to vobec neriesil ona si na to uz davno nepamata jednoducho to ani nespomen vyziadaj si od nej termin akoze jej pises prvy raz a uvidis. a hlavne ak ti ten termin neda hned tak nevyskakuj a vyckaj. na albertovu sa ti vzdy oplati pockat ved uvidis sama ze ked sa u nej budes liecit je to celkom ina kategoria nez su ti ostatny co sa trasu len za ziskami. len bars by este vydrzala nejaky cas lebo takeho cloveka len tak lahko nenahradi niekto druhy. tak ti drzim palce a neboj sa chod do toho a napis jej.
Môžeš urobiť aj to, že jej napíšeš pod iným menom. Ona si ťa určite nepametá a asi nejde cez poisťovňu takže nebude chcieť ani tvoju zdravotnú kartu. To znamená že môžeš pred nou kludne vystupovať ako niekto iný. Ale potom si musíš to nové meno pametat.
Ospravedln sa. Už len preto, že by si mala. A potom ju popros, či by ťa vzala. Chod k nej jedine s čistým svedomím, určite nie tak, že nepovies že si to, kto jej vynadal. Ono tá zlá energia, tie výčitky su v tebe, možno aj preto sa to nehoji. Či už tam pôjdeš, alebo nie, ospravedln sa, kvoli sebe. Ona to nepotrebuje, určite na to už aj zabudla, ale ty si tá, ktoru tá vina ťaží.
Tiež by som to riešila mailom,kde by som sa opätovne ospravedlnila , popísala jej terajší zdravotný stav a poprosila ju o pomoc. Ak nebude opäť reagovať, možno má vážny dôvod ,možno je zaneprázdnená.... V každom prípade však zmeň lekára , ak budeš potrebovať poradiť môžem Ti dať kontakt na lekára z praxe,ktorý sa zaoberá naturálnou medicínou podobne ako pani Albertová.
Ja si myslim, ze na tvoj mail uz davno zabudla. Ako tu bolo pisane, ma uplne ine starosti, ako sa zapodievat nejakym sprostym mailom. Podla mna jej skus napisat, mozno si ta ani vobec nebude spajat s danym mailom. Ak ta odmietne, nemusi to byt hned "pomsta", ale ako pisala prispievatelka, odmieta viacerych ludi z roznych dovodov.
Alebo jej napis dalsi vylev o tom, ako ta to strasne mrzi a ako je ona tvoja jedina nadej, mozno to zaberie ;)