Čo na ňu hovoríte? Ja som si o nej zisťoval pár informácií a veru sa mi to prestáva všetko páčiť.
Bločková lotéria
A vlaste je tu niekto ko uz daco vyhral v tejto loteriiiii.....
Vlastne ja som z východu a na východe "nic nieje" tak sa ani nečudujem,že som ešte nič nevyhral....
Blbost ako pisu ostatny... poslal som od januára kopec blockou a nic....neverim, že s minim 500 podanich nic....!!!???
Maju to dobre vsetko premyslene.. a len klamu a zavadzaju ludi! Ja registrujem blocky od zaciatku, az do dnes a nic, ziadna vyhra. Im ide len o to, aby mali prehlad kto, co, kde..aby odhalili uniky na daniach a ziadne vyhry nikomu nevyplacaju. Neda sa to ani nijako skontrolovat, preverit ako to zrebuju. Cela narodna blockova je podvod a klamstvo aj s tou trapnou reklamou s Mazikovou co chodila na zaciatku xxx krat denne! Uz s tym koncim aj ja, nema to vyznam, strata casu.
Aj toto je zmanipulované. Tento týždeň to potvrdili sami. Hrám to od začiatku a všetky registračné kódy sa začínajú na 5.... Teraz reg. kód jackpotu začína 7... Načo by rozdávali, keď si môžu nechať.
Je to odrb, ja som od septembra ako debil registrovala kazdy mesiac okolo 80 blockov aj od pribuznych co neregistrovali az do maja a hovno som vyhrala. NIc vobec nic. Losovanie nieje verejne, ktovie ako sa vyhry losuju. Aj moja kamoska registrovala mesacne cez 90 blockov a nic. Ja uz nato kaslem, ved aj davali ze vela ludi uz prestalo lebo vidia ze stracaju cas na webe registrovanim a nic nevyhravaju. Clovek straca len cas registrovanim a nic viac. Podla mna je to len finta na sledovanie co ludia nakupuju a kde. Neexistuje ze pri takom mnozstve zaregistrovanych blockov ani jedna z nas nevyhrala ani najnizsiu sumu. Cisty odrb.
Pozná tu niekto už nejakého výhercu? Ja nie! Pravdepodobne to nikto nebude vytrubovať nahlas okolo seba, ale na to sa spoliehajú tí, čo to organizujú a majú k tomu blízko. A výhru si pekne popredu porozdeľujú. Ja to vsádzam už pekne dlho, som všetkým kolegom na posmech. Popritom možno klamú, a doma to sami vsádzajú, a robia zo seba múdrych. Celé je to iba hra, a len vďaka tomu, že je to zadarmo to dávam. Aspoň som sa naučil nahadzovať čísla bez pozerania na prsty. Športku by som platil, toto nie. A Športka je tiež asi pekný ofajč... čo si budeme hovoriť.
JUDr. neviem presne o čom točíš a o čo ti ide. Nenarážal som práve na Tesco, možno na menších podnikateľov, sám som odhalil už dvoch, ktorí to nerobili s kostolným poriadkom :) Ale ja som aj tak narážal na podvody, ktoré budú robiť súťažiaci a nedajbože, že ich vylosujú, samozrejme sa im výhra neuzná a tá potom prepadne. Toto ma jednoducho nasralo, takže najskôr si prečítaj pozorne príspevky a potom sa hraj na múdreho :)
tak stat ma o tom velmi dobry prehlad aj bez loterie :-DDD
okrem iného si myslím, že štát bude mať dobrý prehľad o tom koľko národ míňa penazí...