Čo na ňu hovoríte? Ja som si o nej zisťoval pár informácií a veru sa mi to prestáva všetko páčiť.
Bločková lotéria
skor by ma zaujimalo, aky RNG tam maju..
RNG = Random Number Generator
hlas
kravina..
tesco a podobny magnati preco by nepriznali 4 eurovy nakup?
prosim ta :D toto je mareting ako ked ti napisem, ze ak odo mna kupis chlieb, dam ti k nemu ferrari, avsak podmienka je, ze si musis kupit plazovu vilku za 5 milionov..
blbost na entu a ti co chapu matematike aj chapu o com toto cele je.
pozri si ich stranku a povedz mi kolko by podla teba stala a potom sa pozri na fakturu, kolko SME MY STAT VYSOLILI za ten podvod a potom to co si napisal(a) este raz...
Ja som si zaregistroval niekoľko bločkov, a určite ich budem registrovať aj ďalej, ale.....
..je tam stále to ale a sklamali ma samotné pravidlá, je dosť možné, že na tomto zarobí jedine štát a obyčajný človek zase nie.....
tak ja ti môžem na 100% potvrdiť, že žiadny bloček som si nezaregistrovala, tak ako nikto z mojej rodiny, priateľovej rodiny ani nikto blízky ..pretože každý to berie ako jeden veľký "oklam" a preto nemám dôvod veriť niečomu takémuto ....
ano ako tu vsetci svorne tvrdite ze je to odrb a doma mate niekde kopu blockov zaregistrovanych :D
kazdy to odsudzuje aby odlakal co najviac ludi a mal vacsiu sancu na vyhru
a nepiste ze sa nezapojite ved je to zadarmo a kto by nechcel prist ku peniazom zadarmo aj ked toto je skor o stasti ale stastie treba pokusat vsak :D
ten vas negativizmus vam neverim
mne sa to nepáčilo už pred začatím a čudujem sa každému, kto sa do tejto lotérie zapojí ... zasa ďalšia chobotina
Je to dobre premyslené, štát takto odhalí podvodníkov na daniach a podobne, samozrejme sa spoliehajú aj na to, že občan, ktorí zistí, že bloček je nevyhovujúci, že to aj nahlási, ale čo za to? Odpoveď - nič. Každý nech to nahlási na vlastné riziko.
Druhá vec, v čom spočíva blbosť je to, že ak sa výherca neprihlási (čo sa určite stane pravidlom, lebo bude veľa podvodov, ľudia si nebudú odkladať bločky atď.) tak výhra jednoducho prepadne, ale nové žrebovanie už nebude!!!
Po týchto zisteniach som veru aj stratil chuť sa nejako do tejto súťaže zapájať....
To je taká píkovina jak hovado...
Podľa mňa úplná blbosť. Zase sa na tom len niekto nabalí a obyčajný človek nevyhrá ani prd. A ak budú v tejto "súťaži" stratoví, zas to pôjde len z našich daní....