Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co vam najviac vadi na nevere?

Príspevok v téme: Co vam najviac vadi na nevere?
jajejo

Zeny chcem sa vas opytat, co vam najviac vadi na nevere?
Ci ten samotny akt, ze ho chlap strci do inej alebo obava, ze sa do nej zamiluje a opusti vas alebo strach z pohlavnej choroby alebo ze ta druha bude lepsia v posteli ako vy?
Preco sa to neda brat napr. tak ako ked niekto ide na masaz?
Preco vam to tak velmi ublizi?
Vysvetlite mi to prosim, dajte nahliadnut do vasho myslenia.

jajejo

jaja123, konecne jedna odpoved, ktorej rozumiem - ak viem, ze to rani partnerku, neurobim to. Ale aj tak by som chcel vediet preco to tak ona citi?

Agnes998

Mozem sa ta aj ja nieco opytat? Preco chces mat vztah/priatelku ked to chces zasuvat do roznych zien? Preco si radsej neplatis prostitutky, kazdy den inu?

jajejo

Hanka, nechcem ti brat iluzie, ale co chudak chlap, ak si chce so zenou zasexovat a zena mu to vnucuje iba cez prisahu? Co urobi, nuz to slubi aj ked to tak neciti, co ma robit? Ak povie pravdu, nic nebude. A okrem toho su to iba slova - cize ak niekto prisaha a potom sa rozvedie (teraz je jedno ci ide o muza alebo zenu), tak co potom? Uz nikdy by mu nikto nemal verit?

jaja123

ja nevidim problem v tom mat sex bez lasky, ved preco nie, ale nikdy nevera.

za mna odpoved na tvoju otazku, je ze to beriem ako znak ucty voci tomu druhemu

Žužova

Tak čo ja viem,možno by som vedela mat sex aj bez lásky..
ale pokial mam partnera tak asi ten sex sním mam z lásky a tu lasku si v tom sexe aj prejavujeme lebo to je prirodzené..Pokial Miluješ

hanka9

Ty to vidis prilis zjednodusene a tak zacnime odtialto

Nevera je v prvom rade porusenim prisahy.

a prisaha je kodex, dobrovolny slub, prislub,vyhlasenie pred svedkami specateny slovom,pismom, podpisom a je dobrovolnym prejavom vole obidvoch manzelov

/text prisahy si vyhladaj/

no a svojvolne porusenie prisahy sa tresta, resp. zivot skor ci neskor tresta sam...

jajejo

Zuzova - sex a láska sa vo vztahu nerozdeluje ale má sa spájat... - mozes mi povedat preco? Ty vravis sa ma a ja, ze sa nemusi - pytam sa preco? Co to vo vas robi.
A nie som ziadny Cassanova, prave naopak. Asi by ste boli velmi prekvapene, keby ste vedeli aky som. Mna to len trapi, ze to neviem pochopit, nie ze by som to zneuzival.

TinaM

podla mna mas nespravnu predstavu. Vztah k sexu a k laske sa neda diferencovat medzi zeny a muzov. Mas aj zeny, ktore sex nespajaju s laskou, tak isto ako aj muzov, ktori sex s laskou spajaju. Podla mna zase kazdy clovek dokaze mat sex bez lasky tak isto ako sa kazdemu moze stat, ze ked stretne cloveka, ktoreho miluje, tak mu uz sex bez lasky chybat nebude.

Žužova

Tak to potom ja nechápem prečo ju nazívaš priatelkou a nie milenkou ?? sex a láska sa vo vztahu nerozdeluje ale má sa spájat...