Zeny chcem sa vas opytat, co vam najviac vadi na nevere?
Ci ten samotny akt, ze ho chlap strci do inej alebo obava, ze sa do nej zamiluje a opusti vas alebo strach z pohlavnej choroby alebo ze ta druha bude lepsia v posteli ako vy?
Preco sa to neda brat napr. tak ako ked niekto ide na masaz?
Preco vam to tak velmi ublizi?
Vysvetlite mi to prosim, dajte nahliadnut do vasho myslenia.
Co vam najviac vadi na nevere?
nemusí byt ani vyzretá a vyrovnaná,stačí ak rozmýšla ako on a maju na to rovnaký názor... ale takému ,,patrnerstvu" ja fakt nerozumiem :)
A my sme ludia pudy vieme ovládat alebo ?
Hovorím o sexe ..pokial by mi priatel povedal že mu nevyhovujem v sexe a chce viac a chce to aj s inými,sama by som mu povedala nech teda hladá inde a dalej by som snim vo vztahu neostávala...
jasne že nikto neni dokonalý nemyslela som to doslovne že ak mi niečo na priatelovi vadí tak ho hned vymienam, Myslela som iba veci ktoré su pre fungujuci a dobrý vztah potrebné a sex k tomu patrí...
Vo vzťahu sa treba naučiť dávať a brať. Treba sa naučiť poľaviť zo svojich potrieb voči partnerovi, ale takisto aj partner musí chápať vaše potreby. Proste vzťah nie je o dokonalosti, ale o prisposobený sa jeden druhému. NIkdy nenájdeš človeka čo ti bude vyhovať na 100%. Ak áno tak moja poklona a gratulácia.
"Pokial partner v niečom nevyhovuje asi ho treba vymenit"
ďalšia dokonalá čo bude hladať dokonalého, pre mna len znak, že si ešte nikoho nikdy v svojom kratučkom živote nemilovala, lebo nikto nie je dokonalý po všetkých stránkach pre toho druhého, keď budeš ozaj milovať pochopíš o čom to je ale teba tipujem s týmto prístupom na starú dievku v ďalších dekádach
neviem pre mna je vztah a partnerstvo niečo ako spojenie dvoch ludí,ktorí chcú iba jeden druhého navzájom,vo všetkých smeroch.. Pokial partner v niečom nevyhovuje asi ho treba vymenit alebo ked sa to týka len sexu tak skončit vztah a teda sexovat podla potreby s hocikým,ale netahat do toho lásku a city... Asi som staromodna..hm a to mam iba 21.
ML, mám kolegu čo to kláti rad za radom, proste má rád sex, vie to so ženami, dobre vyzerá, má proste sex appeal, mladé, staré ide ako mašina a pritom miluje svoju ženu nadovšetko, city výhradne venuje jej a svojim deťom. Sex rieši s inými proste tak to je, takže podla tvojho zmýšlania už svoju ženu nemiluje. :D ach jaj