Co vam najviac vadi na nevere?

Príspevok v téme: Co vam najviac vadi na nevere?
jajejo

Zeny chcem sa vas opytat, co vam najviac vadi na nevere?
Ci ten samotny akt, ze ho chlap strci do inej alebo obava, ze sa do nej zamiluje a opusti vas alebo strach z pohlavnej choroby alebo ze ta druha bude lepsia v posteli ako vy?
Preco sa to neda brat napr. tak ako ked niekto ide na masaz?
Preco vam to tak velmi ublizi?
Vysvetlite mi to prosim, dajte nahliadnut do vasho myslenia.

jajejo

Hanka - ok chapem city a co teraz - zena city, chlap city inak - kto ma komu ustupit a preco? Trapi sa jeden aj druhy. Zeny su z Venuse, muzi z Marsu. Na koho strane je pravda?

jajejo

Winki OK a teraz si predstav taku situaciu - pride za tebou a povie, pocuvaj laska moja, milujem ta najvaic na svete, si moje vsetko, ale potrebujem sex 2-3x denne a ty mi to jednoducho nedokazes dat, lebo to tak necitis a ak by si sa obetovala, velmi by si trpela a ja ta kvoli tomu nechcem stratit. Chlapa strasne milujes. Dovolila by si mi najst si zenu s velkym sexualnym apetitom, ku ktorej by som chodil iba kvoli sexu (podobne ako na masaz) ale pritom by si si bola uplne ista, ze miluje len teba? Bola by si to schopna pochopit? Ocenila by si takyto otvoreny pristup, lebo by ta nechcel klamat a ranit?

Agnes998

vadilo by mi na tom asi vsetko co si spomenul a hlavne strach z pohlavne prenosnych chorob. a prezervativ nie je 100% ochrana, jednak moze sklznut, prasknut, jednak su choroby, ktore sa prenasaju aj s nim, napr. genitalny herpes co je nevyliecitelna a strasne zivot obmedzujuca choroba. tiez by mi vadilo, ak by mal jednu milenku ktoru by si vydrziaval, daval by jej city a to menej citov a casu by mal na mna

hanka9

jajeo

zozen si gumovu figurinu zeny z cerveneho kriza alebo z vykladu textilu a tam mozes zasuvat nonstop

alebo gumovu vreckovu vaginu, mozno kupit aj s pumpou

no a tieto veci su len veci, nemaju city, nepodliehaju prisahe, slovu

a tak sa mozes realizovat

winki

Ako vnímam neveru? Tak poďme na to postupne. Mám priateľa, ktorý nemá problém povedať milujem ťa, ja ho berem ako súčasť svojho života. Sme spolu, poznajú sa rodiny a bla bla bla. Jedného dňa sa on vyspí s inou. A teraz čo mi na tom vadi:

1. vyspí sa s ňou a určite nepobeží povedať mi to (teda klame a nemá úctu voči mne)
2. vyspí sa s ňou lebo má väčší sexuálny apetít (ok, ale prečo sa so mnou o tom neporozpráva? čiže opäť sklamal mňa a moju dôveru)
3. vyspí sa s ňou, lebo vzťah so mnou ho nebaví (ale prečo to nepovie mne do očí??? Zas sklamal moju dôveru)
4. vyspí sa s ňou a ja sa to dozviem (zatlka a zatlka, zas len zneuctil mna, moju dôveru a moje sebavedomie)

Takže na nevere mi vobec nejde o to, že ho zasunie inam ide o princíp, ja mu verím on oklame, nepovie pravdu, zatlka, nahovára mi niečo čo nie je skutočné.

jajejo

TinaM - mimo sexu s tym nemam absolutne ziadny problem, denne par pus, nejake prekvapenia, kvety, podujatia, vylety atd. Len pri sexe ak to povie a nacakam to, tak mi aj zrusi erekciu. Neviem, nerozumiem tomu, preco je to u vas tak spojene. Laska je podla mna to, ze mi na nej zalezi, ze chcem, aby sa pri mne dobre citila a sex je o tom, ze mame nejake potreby, ktore musime ukojit - ja to pri tom "laskovom" sexe musim robit tak, ze si predstavujem ze je to nejaka zena, ktorej ide len o sex, inak sa neviem urobit.

TinaM

Ak to trosku zvelicim, teba obtazuje sex, pri ktorom si mate vyznavat lasku?
A mimo sexu si ju vyznavate, ci ani to nemas rad?

jajejo

TinaM, jej to nevadi, kedze ju nepodvadzam a striedame to - raz je sex kedy ona vyznava lasku a ja sa snazim tiez a raz je sex zivocisny priam pudovy ako na ukojenie silnej sexualnej potreby, tak ako to potrebujem ja. Ona mi to nevie vysvetlit, len povie, ze to tak jednoducho citi, preto som zvedavy, co na to ine zeny.

TinaM

Tak sa to opytaj svojej priatelky...kazdy to berie inak a teba zaujima, ako to berie ona. My ti na to asi neodpovieme. potom nam mozes dat vediet, preco to vadi jej :)

jajejo

Agnes - ja ho nechcem zasuvat do slapiek ani inych zien, citaj cele co pisem, nerobim to, len by som chcel rozumiet mysleniu zien v tomto.
Mam problem s tym, ze nespajam sex s laskou, nie ze chcem alebo podvadzam...