povolanie zdravotnych sestier je narocne a nie je lahke, to plne uznavam. Myslim si vsak, ze dnes ziadne povolanie nie je lahke ! Naviac co sme si vybrali, to mame!
Potom neobstoji tvrdenie napr. kamarata casnika v restauracii, ze malo zarobi, mnoho sa narobi a je unaveny a preto kym nebude mat vyssi plat a prijatelne pracovne podmienky, tak pracu len odflakne. Urcite neobstoji vtedy, ak je to na ukor kvality poskytovania sluzieb zakaznikovi !!!
Tak nech ide do prcic, ked to nevie robit, nechce robit a vyhovara sa a nech teda ide robit druhu pracu, na ktoru „ma“. Ci nie???
Este raz opakujem, ja nemam co lutovat nacvicene mileho casnika, ktory ma obsluzi za pol hodiny a este k tomu mizerne a pri plateni mi neda blocek (okradne ma)
Takisto nemam dovod lutovat zdravotnu sestru (iba ju chapem), ktora si zanedbava a zlahcuje pracovne povinnosti len preto, lebo malo zarobi a stazuje sa, ze v praci sa unavi.
Ale ona predsa robi s ludmi a zanedbavanie povinnosti, ci jej nedbanlivost, ci neochota a namyslenost moze mat pre zdravie pacienta katastrofalne nasledky. Nemyslíte?? A to sa presne deje !
P.s- Ale spekulovat kazdy vie, ci je to casnik, alebo zdravotna sestra, vsak. (cest vynimkam!!)