Ahojte, chcem sa opýtať, držala som 16 dňovú hladovku, počas ktorej som fakt nič nejedla a pila iba minerálku a čistú vodu ... Zajtra mám už normálny deň a mám brutálnu chuť na mrkvu so slepačieho vývaru, môžem si dať tú mrkvičku aj s vývarom a inou zeleninou a rezancami alebo mám byť opatrná ? ako to mám skonbinovať ? navyše o deň nato cestujem 16 hodín - čo si mám zobrať so sebou ako stravu, chcela by som buď sucháre a cottage cheese , alebo ryžové chlebíky so šunkou, alebo celozrnnú bagetku s mozzarelou a paradajkou a šunkou poradíte mi niekto ?? neviem sa pohnúť a nechcem spraviť chybu
Nástup na stravu po hladovke
tak za 16 dni nicnerobenia a zveladovania svojej krasy a zdravia + pripadneho ubytovania je to hadam dobry peniaz
no ale to vsetko urobime samozrejme prejavom vôle a zmluvou, aby ju nahodou nevystrelo a nebola som este ja brana na zodpovednost, vsak
hanka, malo ponukas
Ked budes drzat dalsiu hladovku v trvani 16 dni
a pit pocas tychto 16 dni len cistu vodu a mineralku
tak mi zavolaj (oslov ma tu potom a dam ti na mna kontakt)
som ochotna ti dat 1000 €, ked to dokazes a splnis
s tym, ze budem pocas celych 16 dni ja u teba, alebo ty u mna a 24 hodin budes pod dozorom
ak to ale nedokazes, tak ty mi das 2000€ a ak nemas, tak prepis nejakej nehnutelnosti
myslim to vazne
kolko si zhodila,a prečo si držala hladovku???
toto si si mala nastudovat davno predtym ako si sa dala na hladovku, poradit sa s lekarom a nie toto
daj si bagetu so sunkou a zarucene ta odvezie sanitka v bolestivych krcoch
vraj by sa malo zacinat jablkom, neskor suchou varenou ryzou, ale osobne som neskusala
Ak si 16 dni nic nejedla tak sa ani neopovaz hento co ai vymenovala. Musis ist na jedlo pomaly po troskach a zacat surovou stravou lahko stravitelnou cize dakym ovocim a pomalicky navysovat. Mozno na dalsi den mozes aj nieco varene. Ale v prvy by si nemala. Proste najprv len susto. Potom uvidis ci ďalšie atd.