Ahojte, chcem sa opýtať, držala som 16 dňovú hladovku, počas ktorej som fakt nič nejedla a pila iba minerálku a čistú vodu ... Zajtra mám už normálny deň a mám brutálnu chuť na mrkvu so slepačieho vývaru, môžem si dať tú mrkvičku aj s vývarom a inou zeleninou a rezancami alebo mám byť opatrná ? ako to mám skonbinovať ? navyše o deň nato cestujem 16 hodín - čo si mám zobrať so sebou ako stravu, chcela by som buď sucháre a cottage cheese , alebo ryžové chlebíky so šunkou, alebo celozrnnú bagetku s mozzarelou a paradajkou a šunkou poradíte mi niekto ?? neviem sa pohnúť a nechcem spraviť chybu
Nástup na stravu po hladovke
Zuzova to by som aj ja chcela vediet. Clovek sa snazi a radi ako vie a ona si da vyvar. Vyvar. No ja z toho nemozem. A zajtra ryza. Naco potom hladovala? Asi kvoli chudnutiu no urcite nie kvoli ociste tela. No a tela moze dalej bedakat. Ajajajáaaaaaj.
2 kabel je ti jasne ze uzivatel hanka by hned cuvol ak by sa zdalo ze to zakladatelka mysli vazne :)
Načo si sa vlastne pýtala ked si si aj tak urobila po svojom ?
a bageta so sunkou je kde? inak ale mohla si si zarobit tisicku
hanka9 si nanajvýš trápna s tvojimi komentármi, koľko ľudí vydrží bez jedla aj 30 dní a ty tu ideš súdiť niekoho koho ani nepoznáš, nevieš dôvody, vydrž a podobne, buď máš do 18 rokov alebo ťa Boh bohužial ukrátil o to čo nadelil každému :) ... Dala som si vývar a žijem zvláštne ani sanitka ma neodviezla :) a na cestu si berem ryžu dusenú a k tomu zeleninku varenú - baby karotka hrášok a kukurička
pust.cz poznam ale nestudovala som to tak presne, aj tak trvam na tom, ze ovocie je na lacno najlepsie alebo teda este cerstva zeleninova stava, ja neviem, kde pozriem tam takto pisu, este som nenasla nikde nic o sparenej zelenine, ale hladam, no v kazdom pripade ja ako vitarian by som isla tou surovou stravou, ale to je jedno, osoba co zalozila temu sa uz urcite zvija v krcoch lebo zjedla tu svoju bagetu so sunkou a vyvratila ju hned
a este som si spomenula ze prechod na povodnu stravu ma trvat tolko cni co post, cize u teba az po 16 dnoch suncicka,
Ja ked nejem 12 hodin uz mi je zle a boli ma hlava od hladu :D