Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nástup na stravu po hladovke

Príspevok v téme: Nástup na stravu po hladovke
Millia

Ahojte, chcem sa opýtať, držala som 16 dňovú hladovku, počas ktorej som fakt nič nejedla a pila iba minerálku a čistú vodu ... Zajtra mám už normálny deň a mám brutálnu chuť na mrkvu so slepačieho vývaru, môžem si dať tú mrkvičku aj s vývarom a inou zeleninou a rezancami alebo mám byť opatrná ? ako to mám skonbinovať ? navyše o deň nato cestujem 16 hodín - čo si mám zobrať so sebou ako stravu, chcela by som buď sucháre a cottage cheese , alebo ryžové chlebíky so šunkou, alebo celozrnnú bagetku s mozzarelou a paradajkou a šunkou poradíte mi niekto ?? neviem sa pohnúť a nechcem spraviť chybu

GoFruit

Mate nejake odborne clanky ktore by tvrdili ze ovocne kyseliny su agresivne? Ja poznam len tu potravinarsku tusim citronovu ci ako sa vola ta sa dnes pridava do vaetkeho. Ta je škodlivá ale ze by ovocne kys. z ovocia? No co sa ja nedozviem. Poprosim zdroje vasich informacii. Ja som dotera vedela ze ovocie je na travenie praveze najlahsie preto treba nim zacat. Edward Howell pise o pripade cloveka co po 60 dnovom poste zacinal lyzickou pomarancovej stavy....
No a vsetci vitariani zacinaju ovocim. Mna by ani nenapadlo tazko travitelnu zeleninu do seba davat. Aleeste nemam za sebou takyto post. Najprv musim dokojit a potom dam 21. Ale tak to bude za par rockov hm.

doubledog

hej, ovocne kyseliny budu ten problem.
a tipujem, ze aj cukry, predsa len po poste supnut do tela nejaky rychlo dostupny cukor nemusi byt ideal.

kazdopadne, klucove je velmi male mnozstvo jedla v prve dni.

hanka9

doubledog

tiez by som nezacinala ovocim, ci ovocnou stavou. Ovocne kyseliny atd su podla mna privelmi agresivne na to, aby som sa po takej hladovke a nebodaj este na lacno tym krmila.

ale kolko ludi, tolko nazorov

to je fakt

doubledog

ja mam ine zdroje, ale nie som v tomto ziadny odbornik.

aj moje (dost obmedzene) skusenosti s postami mi tiez hovoria, ze zacat ovocim nie je dobre.

GoFruit

Áno doubledog? Tak ja mam iné zdroje. Kde sa začína ovocnou šťavou glgom. O 2 hod dalsim a tak sa to navysuje

doubledog

vacsinou sa uvadza takto:

prvy den len sparena zelenina, a fakt malicke porcie

druhy den uz k tej zelenine uz aj nejake ovocie

urcite nezacinaj ovocim, ani ziadna sunka niekolko dni po skonceni postu

navratovka je najtazsia faza postu

GoFruit

Preco by to nemala byt pravda? Kvoli tomu ze si to nepremyslela a nenastudovala? To je naozaj velmi nezodpovedne ale mna tu na tomto fore malo co prekvapi. Ved by nam to mohla ozrejmit.

hanka9

Áno.

P.s- ale moze ist aj o preklep, ze miesto 16 dni ide o 16 hodin, vsak :-o)

resp. prvu vetu (cast slov)
si zamenila-pomylila
so siedmym riadkom (s castou slov)

no, ale moze to byt vynimocne aj pravda, clovek nikdy nevie.

jarny kvet

tiez neverim, ze tato zena drzala hladovku. kokos, ved to by mala mat vsetko dokladne nastudovane predtym. a po takomto niecom by iste nezadrela, ze si ide dat SUNKU a bagetku :D
k veci - ja som po pardnovej (do 5 dni) zacala s rajcinami sparenymi a na dalsi den uz aj ryzu. po takejto dlhej neviem presne co je najvhodnejsie, ale ked sa na nu budem chystat, tak si to isto zistim podrobne

hanka9

Millia

inak po takej dlhej hladovke musis jest najlepsie tekute

a v prvom dni najlepsie doslovne najlepsie po lyzickach

presnejsie das si napr. dve - tri polievkove lyzice nejakej lahkostravitelnej riedkej kase a pod.

o 2-3 hodiny zas a tak

potom na malo tuhsiu stravu a tak

na tuhu stravu velmi-velmi pozvolna a opatrne!