mam zaujem absolvovat operaciu oci. Rozhodujem sa medzi dvoma klinikami a to OFTUM Kosice na Moldavskej ceste a Vesely, ocna klinika v Bratislave.
Ma niekto skusenosti s tymito klinikami ? Ktoru si mam vybrat ? Dakujem za info.
Operacia oci
jasne potesila by som sa, keby som sa viac dozvedela, to by mi spravilo radost :)
orol preco by som si nieco take mala citat, ked chcem takuto operaciu absolvovat? :O
skor si precitaj, ako je trebars v amerike trend upustania od tychto operacii
Mohla by si o tom viacej napisat, rada by som si to aj ja precitala, oboznamila sa s tym kedy nie je dobre ist na takuto operaciu. Je problem asi aj s prekonanymi zapalmi oka, ze?
O tom som uz nieco pocula, ale neviem viac :(
Najskôr je konzultácia potrebná a na základe tej sa uvidí, či môžeš absolvovať zákrok a potom sa robia vyšetrenia zraku, ktoré sú potrebné pred operáciu. Samozrejme, že bez vyšetrení to nepôjde. Sú tam isté podmienky, kedy človek by nemal podstúpiť takúto operáciu. Napíšem ti o tom viac?
len konzultaciu? pred operaciou oci sa robia aj nejake vysetrenia? alebo kazdy jeden clovek moze operaciu oci absolvovat? zaujimalo by ma ci su tam dake obmedzenia alebo cosi take :)
V čom sa nevyznáš? V podstate je to tak, že je už po Slovensku viacero kliník, kde robia operáciu očí. Ja som sa rozhodla pre kliniku, na ktorej aj kamoška podstúpila túto operáciu a chválila si výsledok. Poviem ti, že urobila som dobre, že som dala na ňu, najskôr som si prečítala o samotnej operácii nejaké informácie :) To si myslím, že by aj tebe mohlo pomôcť aby si mala aj ty aj tvoj muž takú lepšiu, reálnejšiu predstavu o operácii :) www.spinn.sk :) Toto som si prečítala a potom následne som volala na kliniku aby som si dohodla najskôr konzultáciu a bolo :) Takýto bol začiatok mojej cesty :)
viete mi niekto poradit? chcela by som mu s tym pomoct, aby co najskor mohol zakrok absolvovat a aby bol stastny, tak ak niekto ma skusenost budem vdacna velmi!
ahojte chcela by som skrz mojho manzela obnovit tuto temu, nosi okuliare odkedy sa pozname, cize uz je to aj vyse desat rokov, ale poslednu dobu, posledne mesiace casto rozprava o tom, ze uz pozeral ake ma moznosti, keby si chcel dat zrak operovat, ja sa v tom moc nevyznam, preto by som ocenila keby sa mi ozval niekto, kto ma skusenosti s takouto operaciou :)
Ahoj, čekni si aj očnú kliniku iClinic :-) ja sama som u nich bola na operácii a naozaj, s čistým svedomím môžem len a len odporučiť. Určite sa nezameriavaj len na tie ktoré ti poradil jeden kamarát,lebo na operáciu ideš ty, nie on :D ide o tvoj zrak a aj v neposlednom rade o vyššiu sumu peňazí..
Tiež som zvažovala tieto dve ale napokon ma sestra nahovorila excelens očnú kliniku do BA a bola som spokojná. Zrak sa mi zlepšil a pooperačné komplikácie minimálne