Zdravim,neviem vobec ako zacat,nadpis popisuje moj problem.Mam problem s tym,ze stale smrdim aj cez tu vsetku hygienu,ktoru dodrzujem,2x denne sprcha/vana,cistenie zubov,cistenie nosa nosovym sprejom,pravidelne pranie veci,stale mam problem s tym,ze smrdim,ani neviem popisat aky typ zapachu to je,lebo mam uz moc rozdrazdeny nos aj tym,ze stale musim ovladat dychanie pred ludmi,najhorsie je to v praci kde mam neustali kontakt z ludmi..Bolo by este hodne co pisat,posledne co este v skratke napisem je,ze psychicky som na tom uz tak zle s tohto problemu,ze nevediem ziadny spolocensky zivot ba ani kontakt s rodinou ked som doma len sa zavrem do izby,uz takto dalej nevladzem,tuzim po normalnom plnohodnotnom zivote.Mal niekto podobnu skusenost?
Smrdim, uz nevladzem zit
Vyskušaj gastrolog vyšetrenie,či to nie je z refluxu,helikobakter,kvasinky.
ak ti pachne z pusy, skus vytlačat si štavu z citrona asi aj z polky stači do 0,3l pohara s vodou a toto pi denne, robi to dobre prostredie v žaludku a zuby pokazene nemaš?....a vyhni sa cesnaku
Naprav si travenie(kyseliny enzymi mikrovlakniny probiotika) a pripadne ber aj ustne probiotika, ktore po case odstrania nielen smrad vytvoreny v ustach, ale aj v prinosnych dutinach a na mandliach.
Samozrejme kazdy si ma vybrat spravnu stravu a spravne mnozstva, inac moze smrdiet kazdy, samozrejme
Ked som este davno bol na skole, mal som kolegov z indie, vegetarianov, a tym kazdy "masozravec "smrdel/ne zasde smrdeli oni, lebo pouzibvali rozne nezvykle koreniny a vo velkych mnozstvach, takze ich telo malo pre mna nezvyklu vonu/smrad aj napriek hygiene.
Smrad a vona su veci velmi subjektivne, pre mna niektore tazke vonavky neznesitelne smrdia, to radsej znesiem smrad zo starych syrov alebo kvasenej kapusty.
Dokazuju to aj rozne reci, kde napr v rustine "pachnet" znamena vonia, a "vonajet" znamena smrdi, hahaha.
A prečo si vlastne myslíš, že smrdíš?Niekto ti to vyčíta?
ak niekto smrdí vnútri (usadeniny, plesnivejúce zostatky zo stravy a tak), tak sa to raz prejaví aj navonok. je to jedna z možných príčin a dá sa vyriešiť zmenou stravovacích návykov a vnútornou očistou (na nete je o tom veľa článkov).
možeš citit vnimat veci ktoré objektivne nie su a vtedy to je psychiatrická diagnoza
Ako nic v zlom ale ak sa niekto ktpe minimalne 2 krat do dna k tomu ma znicenu sliznicu od kvapiek a v spolocnosti takmer nedycha tak to je diagnoza vazeny.cudovali bx ste sa co vsetko si clovek z obsesiou namysli.cim skor k lekarovi lebo to bude len a len horsie
V prvom rade musis prejst zmenou stravy. Ono, citala som, ze v takychto stavoch by sa malo jest len surove jedlo, ziadne varene, vela vela zeleniny, vela vody, a najma ziadne maso, ktore sa nam vraj usadza v crevach a hnije tam. Ziadne cipsy, ziadne sladkosti, ziadne vyprazane, ziadne polotovary, ziadne polievky zo sacku, rychle vecere a podobne...Mal by si urcite navstivit doktorku, aby zistila, ci nemas nejake traviace tazkosti, potom k zubarke a nakoniec k psychologovi. Psycholog preto, aby si sa odputal od vsetkych navykov, ktore si si v sebe nahromadil. Neodkladaj to, inak sa to s tebou potiahne na veeeeeelmi dlho....
skadiaľ ide ten smrad špecifikuj,, z úst, z dychu? z podpazušia, z pokožky celého tela??? všetko popíš, ako je....
ak si dáš ráno oprané avivážové tričko,,poobede ak sa vrátiš z práce domov,,, vônia to triško po aviváži??
špecifikuj, málo informácii si popísal