Zdravim,neviem vobec ako zacat,nadpis popisuje moj problem.Mam problem s tym,ze stale smrdim aj cez tu vsetku hygienu,ktoru dodrzujem,2x denne sprcha/vana,cistenie zubov,cistenie nosa nosovym sprejom,pravidelne pranie veci,stale mam problem s tym,ze smrdim,ani neviem popisat aky typ zapachu to je,lebo mam uz moc rozdrazdeny nos aj tym,ze stale musim ovladat dychanie pred ludmi,najhorsie je to v praci kde mam neustali kontakt z ludmi..Bolo by este hodne co pisat,posledne co este v skratke napisem je,ze psychicky som na tom uz tak zle s tohto problemu,ze nevediem ziadny spolocensky zivot ba ani kontakt s rodinou ked som doma len sa zavrem do izby,uz takto dalej nevladzem,tuzim po normalnom plnohodnotnom zivote.Mal niekto podobnu skusenost?
Smrdim, uz nevladzem zit
a cukrovku nahodou nemaš? nedajbože, no ti ludia maju taky inši pach
možno to ani s tou kozmetikou /nadmernou/ nebude v poriadku...ináč ťa samozrejme chápem
Skusim tu ocistu tela.Afty v ustach nemavam,je sice pravda,ze zuby nemam v najlepsom poriadku,ale z ust mi nezapacha.Tie pachy su rozne a striedaju sa,vacsinou je to ale jeden taky ani neviem popisat aky.Prave som v sprche,chystam sa do prace,aj ked sa osprchujem a ovoniam si napriklad dlane po tom ako sa utriem uterakom tak mi tak divne pachnu.Videm zo sprchy,nakremujem sa,dam si deodorant,2x si streknem z vonavky na seba a stale nic
jednej znamej, ale ta žena ma už cez 30, vždy ked som ku nej prišla a dala mi pusu na lice, citila som z nej neprijemny zapach. bala som sa o nu, no neodvažila som sa jej to povedať. myslela som, že to ma od žaludka, bala som sa, či nema nejaku chorobu. stažovala sa často na afty a podraždene dasna, mala dokonca uzliny na krku. nenapadlo by ma, že to može mat z infekcie v ustach. pred nedavnom jej povytrhavali skoro všetky zuby, nechala si spraviť keramicke. ked som s nou naposledy bola v kontakte z jej pusy som nič necítila. neutralna vôňa. vravela že uzliny jej zmizli a afty už nemá. ten zapach pochadzal z infekcie, ktoru mala v ustach a až po vytrhani zubov ta infekcia zmizla. nemávaš afty v ústach?
skús očistu tela, každé ráno nalačno 2 lyžice citrón.šťavy,2 lyžice pravého javor.sirupu,väčšiu štipku chili doplň 3 dcl teplej vody a vypi
Stale to pretrvava,uz som aj zabudol mailovu adresu,pod ktorou som sa tu registroval..Zivotny styl mam stale rovnako zly,zmenil som pracu a je to zle aj tu v praci,ja naozaj neviem ci to je psychikou,alebo cim,ale tak sa za to hanbim,ze ani k lekarovi sa s tym neodvazim ist.Hygienu stale dodrziavam 100% a nic :(
ako si dopadol? uz je to lepsie?
koľko ľudí Ti už povedalo, že smrdíš? Nie, koľko ľudí si myslíš, že niečo cítia. Spýtaj sa mamy, otca, brata, babky, hocikoho, kto ti povie pravdu a pred kým sa nebudeš hanbiť. Pretože kľudne to môžu byť obsesívne myšlienky bez reálneho základu.
tebe povedal niekto že smrdíš? lebo problém môže byť aj v tom či nemáš nejaký hnis v nose a to čo cítiš je pach z nosu a nemusíš vôbec smrdieť
1. riesil si to uz s lekarom?
2. ak ano, co ti povedal? / ak nie, preco to neriesis najprv s lekarom?