30 Dňová výzva - brucho

Príspevok v téme: 30 Dňová výzva - brucho
Patinka

Ahojte chcem sa opýtať viec to zeberie keď to budem cvičit ráno alebo večer..?? Všetci mi vravia že keď to budem cvičiť večer nič to nepomôže a že keď to budem cvičiť ráno tak schudnem, tak poradte ako si myslíte vy že to je ..
(Pre tých čo nevedia čo to je.. Cvičí sa to 30 dní, každý 4 deň je oddych a inak sa každý deň maju robiť brušáky prvý deň je hneď 50 brušákov a postupne sa to pridáva a 30 deň je brušakov 245)

Ďalej cvičím jillian michaels 30 day shred.. Ale všetko cvičím večer,

PROSÍM VEĽMI PORADTE MI :)

ĎAKUJEM :)

KlaraPP

Ja som cvicila x mesiacov a stagnovala som a az potom som pochopila to o com pisu ludia aj tu. Strava je 90%, 10% je cvicenie a to doslova. Dostala som odporucenie na vyskusanie prodietixu (prodietix.sk) a vysledky sa dostavili hned. -12kg za dva mesiace. Hura hura :D

kavoros

Celá táto výzva je v podstate na nič. Je úplne jedno kedy to cvičíš, schudnúť s tým neschudneš. Písal som o tom aj na www.skfitkari.sk. Robením "brušákov" z brucha neschudneš. Svaly tým posilníš, ale aby boli vidno, musíš redukovať podkožný tuk. To už je potom najmä o úprave stravy. Vždy však schudneš všade, nie len na bruchu...

Patinka

NO veď snažim sa sstravovat dobre jem 5 krat denne po menej a tak stále, cvičím každý večer.. No veď chcem sa zbaviť toho tuku na bruchu a hotovo

0vecka

robit viac ako 20 brusakov v serii je podla mna blbost. Ak ich spravis 100 tak ich pravdepodobne nerobis dobre. Ako bolo uz povedane chudnutie je vecou stravy a uz len menej cvicenia.

Je pravda ze asi kazdy cvik je na nieco zle ale je tragedia imho ak si dodrbes chrbticu z brusakov a nic tym nedocielis.

odpovedam

Tak si si mala nieco najprv o tom nastudovat. Kazdy clovek venujuci sa fitness alebo cviceniu ti potvrdi, ze 80% toho, ako vyzeras, je o strave. cvicenie je len 20%, plus este vela toho spravi genetika.

Zdrave chudnutie je priemerne kilo za mesiac. Na ziadne extremy sa nedavaj, telo v soku ti to potom vrati. Ak chces schudnut, na to ti cvicenie v podstate netreba. Najprv sa zbav nadbytocneho telesneho tuku, az potom sa da pracovat na plochom brusku.

Patinka

Drepmi sa ničia kolená, bochovaním ramená a brušákmi chrbtica.. Od čoho sa nič nekazí, to už nepochopím..

Tak ja už neviem ako mám dojsť k plochému bruchu, mám so sestrou stávku že do meiaca schudnem..

kamoska_

Ako pise odpovedam + brusakmi si dokafres chrbticu a posilujes len rectus (priamy) povrchovy sval brucha, tym ho pretazujes a hlboke svaly zostanu ochabnute..

odpovedam

Ak chces schudnut, brusaky ti nepomozu. Ploche brucho nemaju ani bezni chudi ludia. Vsetko je o strave. Ak nezmenis stravu na vyvazenu a zdravu, mozes cvicit aj 20 rokov a vysledky neuvidis nikdy.

Patinka

Uf vďaka, kamoška to cvičila a schudla, ma u mňa obdiv že to nevzdala.. Ja som taká že keĎ to týždne neuvidím vysledy tak sa zrutim a nechám to.. Ja vždy len priberiem po tom..

A mňa zatial svalovica nechytila iba na nohách, ale to z toho druhého cvičenia..na brušku nič, takže neviem :)

A ešte ak sa môžem opýtať, prečo som pribrala, od zaťiatku čo som začala cvičiť som pribrala, nestravujem sa zle takže neviem