Caute.Chcela by som sa opytat,ake mate skusenosti s tymito kozmetickymi radmi,ja momentalne pouzivam L'oreal,je mi dobry na plet,ale kdesi som citala,ze je to teda dobre svinstvo,akurat to ma dobru reklamu,tak teda neviem.Chcela som skusit aj Neutrogena,aj ked je trosku drahsia.Skusali ste to niekto?
L'oreal a Neutrogena kozmetika
Sú to známe značky, ale top pre mňa je z iuvenio.com, je to česká značka, a veľmi kvalitná.
Mne tiež veľmi vyhovuje kozmetika z iuvenio.com.
Počula som o tejto značke, ale nemám ju odskúšanú, veľmi mi vyhovuje iuvenio kozmetika, dajú sa objednať aj vzorky na vyskúšanie. Ja som s jej výrobkami nadmieru spokojná.
Možno sú aj tieto značky kvalitné, ale ja uprednostňujem prírodnú kozmetiku, bez farbív a parfémov.
Krem L oreal. Jednoducho hnus. Iba pekna krabicka. Po pouziti mi tvar opuchla, pálila, svrbela... Pojdem s tým aj na statnu obchodnu inspekciu. Nikdy som problémy s kožou nemala. Moj priatel ocervenel tiež.
Na mojom novom blogu som pripravila detailnú recenziu na niektoré z produktov Neutrogena, verím, že bude nápomocná :)V budúcnosti pripravím mnoho mnoho ďaľších článkov a recenzií :)
Neutrogena sa dá zohnať už aj v DM drogérii.
Ahoj Pyrana,
co pouziva pri vyrobe neutrogena alebo loreal bohuzial neviem. NO viem, preco su taky drahi. Kvoli neskutocnym reklamam.
Nasa firma distribuuje prirodnu kozmetiku ETANI, o ktorej si pravdaze este nepocula, pretoze do reklamy neinvestujeme... Radsej investujeme do Vas, nasich zakaznicok.
Pozri si nasu stranku -odkaz odstránený-, najdes tam kopec zaujimavych produktov. Kozmetika, doplnky stravy atd. Su 100% prirodne. A ak pri objednavke uvedies heslo "zdravie.sk" dostanes od nas malicky darcek extra ;-)
Pekny vecer
Tim ETANI
a dekorativna kozmetika neutrogena sa da zohnat na slovensku??
Osobne mam lepsiu skusenost so zn. Neutrogena, nakolko som pozorovala vyborne ucinky a vysledky. Pouzivam rad cistiacich pripravkov, rad kremov Visibly Firm a samozrejme dekorativnu kozmetiku Neutrogena. Pre mna je to No. 1