L'oreal a Neutrogena kozmetika

emazara

Počula som o tejto značke, ale nemám ju odskúšanú, veľmi mi vyhovuje iuvenio kozmetika, dajú sa objednať aj vzorky na vyskúšanie. Ja som s jej výrobkami nadmieru spokojná.

Jajajka

Krem L oreal. Jednoducho hnus. Iba pekna krabicka. Po pouziti mi tvar opuchla, pálila, svrbela... Pojdem s tým aj na statnu obchodnu inspekciu. Nikdy som problémy s kožou nemala. Moj priatel ocervenel tiež.

Dawnie

Na mojom novom blogu som pripravila detailnú recenziu na niektoré z produktov Neutrogena, verím, že bude nápomocná :)V budúcnosti pripravím mnoho mnoho ďaľších článkov a recenzií :)

dawnielicious.blogspot.sk

ETANI

Ahoj Pyrana,

co pouziva pri vyrobe neutrogena alebo loreal bohuzial neviem. NO viem, preco su taky drahi. Kvoli neskutocnym reklamam.
Nasa firma distribuuje prirodnu kozmetiku ETANI, o ktorej si pravdaze este nepocula, pretoze do reklamy neinvestujeme... Radsej investujeme do Vas, nasich zakaznicok.
Pozri si nasu stranku -odkaz odstránený-, najdes tam kopec zaujimavych produktov. Kozmetika, doplnky stravy atd. Su 100% prirodne. A ak pri objednavke uvedies heslo "zdravie.sk" dostanes od nas malicky darcek extra ;-)
Pekny vecer

Tim ETANI

yuya

Osobne mam lepsiu skusenost so zn. Neutrogena, nakolko som pozorovala vyborne ucinky a vysledky. Pouzivam rad cistiacich pripravkov, rad kremov Visibly Firm a samozrejme dekorativnu kozmetiku Neutrogena. Pre mna je to No. 1