L'oreal a Neutrogena kozmetika

sonka

Ešte by som sa chcela opýtať... l´oréal alebo gliss kur? ktorý z týchto šampónov obsahuje viac škodlivých látok, o kt. ste spomínali?

sonka

rybka17... úplne s tebov súhlasím, v dneš. dobe sa to asi ani nedá, lebo čo už snes nie je škodlivé?? A to nie len v kozmetike, ael celkovo, keď si vezmeme celý svet, škodlivé látky na nás dnes už číhajú na každom kroku a my sa im neubránime nech robíme čo robíme. Navyše v minolusti, naše babky či mamy nič podobné neriešili, používali aj kozmetiku, kt. obsahovala škodlivé látky a žili si viac - menej šťastne a dožívali sa aj vysokého veku. Takže nemusí každy dostať rakovinu, kto tieto prípravky používa, navyše rakovina môže vzniknúť aj následkom iných faktorov.

rybka17

neutrogena sa neda na slovensku kupit pokial viem...ja mam teraz sadu visibly clear a kupujem ju v rakusku....a vy ostatni, keby som mala nad vsetkym rozmyslat co co obsahuje a ake je to skodlive tak by som asi mala pit len destilovanu vodu a zut travu niekde v dzungli a neumyvat sa nie??? to sa v dnesnej dobe proste neda....

sonka

Tak ja som zas toho názoru, že v dneš. dobe sú kozmetic. prípravky nevyhnutnosťou a treba ich používať. Napr. ja sama si neviem predstaviŤ svoj život bez antiperspirantu, odličovacieho mlieka, čistiaceho gélu... rozhodne neviem predstaviť. I keď obsahujú niektoré látky, kt. sú škodlivé, tak čo už. Ja ako bežná študentka si predsa nemôžem dovoliť kupovať neustále hriešne drahú kozmetiku, kt. tie chemické prísady nemá. Tak si doprajem aspoň to na čo mám, vEď aj to plní svoju funkciu i keď nie ako tie prípravky, čo ut ospevujete, ale predsa.

Ale súhlasím s vami, že tie reklamy, čo dňavajú v TV sú len reklamným ťahom a vymýšľajú si tam ako sa len dá. Veď si zoberme len napr. l´oréal. Reklamy na ich produkty bežne natáčajú svetoznáme herečky ako Penelope Cruz, Claudia Schifer a mnoho ďalším. Pritom naozaj pochybujem, že ony tie výrobky niekedy použili.

damian

Vyborne, Neve, usetril/a si mi cas, nemusim tolko pisat. Uz len doplnim, ze jedovate su vsetky zubne pasty obsahujuce FLOUR (jed na mysi). Nebezpecne su detske pudre (mastenec je davno znamym karcinogenom), neludske su detske olejceky z ropy. Takze tak. A potom, ze preco mame rakoviny a ine choroby.

neve

pokial možete použivajte antipersipanty bez aluminia,tažkeho kovu...všetky nebezpečne konz.latky-arcinogenne konciace PARABEN-metylparaben,etylpar...isobutyl...atd.
boli najdene v rakovinovom tkanivu žien s nadorom prsnika...
dalej propylenglykol-karcinogenny,sodium lauretht sulfat,formaldehyd-velka karcinogenita....najdite si to na -odkaz odstránený- a dozviete sa viac...
dalej su tam nebezpečne vedlajsie produkty ropy-silikon,glycerin,kaolin elastin
naijhorsie druhy kosmetiky-garnier,scwarkopf,loreal ..vlastne skoro všetky
lavera,weleda,alverde-lacnejsia kosmetika-dm,je to hrozne,tieto fabriky zarabaju na lidskej naivite,čo je znackove nie je prospesne pre nas!!!!!radsej si priplate,alebo sa natrite olivovym olejom urobte si masku na tvar z medu,jogutru,uhoriek.....neživte kosmeticke firmy,vdaka ktorým si priamo vtierame do pokožky jedy....nie je potrebne odlicovat mladu cistu tvar,nie je potrebne odličovat mackeup,staci voda,detske mydlo..všetko su to umele vydobytky doby,kotré človek nepotreboval a nepotrebuje

tess

Mila Karmina, pozrela som sa na tie "ciste produkty" a veru to ich oznacenie ako ciste produkty naozaj patri do uvodzoviek. Nahodne som tukla na jeden krem a prestudovala jeho zlozenie. Dost ma sklamalo,ze hned prvy produkt, ktory vidim z tejto rady je plny parabenov.....tak naozaj neviem, co su to za ciste produkty. www.cisteprodukty-sk.com

tess

Mila Karmina, pozrela som sa na tie "ciste produkty" a veru to ich oznacenie ako ciste produkty naozaj patri do uvodzoviek. Nahodne som tukla na jeden krem a prestudovala jeho zlozenie. Dost ma sklamalo,ze hned prvy produkt, ktory vidim z tejto rady je plny parabenov.....tak naozaj neviem, co su to za ciste produkty. www.cisteprodukty-sk.com

demca

som sa chcela dozvedit nieco viacej o kozmetike neutrogena, takze odporucate.Ja som prave v amerike a nevedela som co je to za kozmetiku. Od neutrogeny je tu dost vyrobkov takze vyskusam.