Novinky v diskusii

Príspevok v téme: Novinky v diskusii
Miro

Na základe podnetov pravidelných návštevníkov a našej snahy vybudovať príjemné miesto na diskusiu, sme do diskusného fóra pridali zopár nových funkcií.

Jedná sa hlavne o vyhľadávanie (ktoré začalo byť nutnosťou, pri rastúcom počte príspevkov).

Na pravidelných registrovaných diskutujúcich sme však mysleli tiež. Pokiaľ ste teda zaregistrovaní a prihlásení, máte možnosť nechať si zobraziť zoznam tém, do ktorých ste prispeli, či označiť si zaujímavé témy ako "obľúbené" a nestrácať o nich prehľad.

Tešíme sa na ďaľšie pripomienky a podnety.

beáta péliová

Ohlási sa mi niekto,kto absolvoval implantáciu vnútroočnej šošovky ?Alebo viete o referenciách po tomto zákroku...

pišta

Ahojte, Miroslav, Andrej :)
Ak ste tento problém so spamami vyriešili, prosím vás o znovu otvorenie témy Fenomenálny Dr. Walker (ak to teda ide)
ďakujem : ))

Miro

Vzhľadom na množiaci sa problém s automatickým spamom v diskusiách (to boli tie príspevky v anglickom jazyku, ktoré obsahovali reklamné a pochybné linky), sme pre neregistrovaných používateľov boli nútení zaviesť ďaľšie pole, ktoré pri odosielaní správy musia vyplniť. Do pola treba napísať písmená ktoré sa zobrazia na obrázku (tým pádom sme si istý, že správu nepridávajú "roboti"). Registrovaní používatelia nemusia vypisovať nič navyše. Týmto krokom by sa mal eliminovať výskyt týchto škodlivých príspevkov v diskusii.

pišta

Andrej, ďakujem za opravu aj prejav „širokého tolerančného pásma“ za posledné obdobie. Verím, že ho až také široké do budúcnosti nebudeš potrebovať :)
Tip: ak by sa presuniu baner o peľových správach z ľavej časti obrazovky na pravú (nad rátanie BMI) možno by sa potom lepšie orientovalo v základnej ponuke diskuného fóra (?)

Andrej

Bohuzial tie divne linky su zrejme utoky nejakych serverov... nieco "ala" SPAM(nevyziadana posta) v emailoch. Uz s tym bojujeme dlhsiu dobu. Pokusime sa nato vymysliet nejaky liek... zatial prosim o trpezlivost. BTW: zatial sa to snazime mazat, ked to vidime, stihame...

lilliana

Na tie adresáre radšej neklikám ani ja.
Mám takýto nápad: V témach sú uvedené mnohé dobré www mohli by byť uvedené všetky po kope v jednej téme?
Alebo podľa akého kľúča ich nájdem?

Alternativa

V teme Bul., an. je podobny prispevok od Grace ako bol od Michaell. Ponukane www som neklikla, neviem, co obsahuju. Pekny den