Muži a tehotenstvo

milka11.00

No chlapík to si ani neviem predstaviť aké strašné to pre vás mužov musí byť. Ak by to bolo na mne, trvala by som na tom, aby sa všetok personál pri pôrode venoval mužovi :) Počula som, že sú aj ženy, ktoré majú úplne bezbolestný pôrod a že dokonca niektoré majú pri pôrode orgazmus, hoci to je asi to posledné na čo by som vtedy myslela :D

milka11.00

Aký si mala pocit, keď si ho videla plakať? Mohla by si povedať aj svoje myšlienky a ako si to celkovo vnímala keď plakal?

chlapik

predstavit si to viem a cisto len zo zvedavosti by to mozno bolo zaujimave zazit, prave preto lebo by som bol zvedavy ake to je. no kedze sa to nikdy nestane nemozem povedat ake by to boli pocity, nemam to totiz odkial vediet, cize dalej je to zbytocne riesit. :)

pandorica

no áno, lebo keď som už konečne vytlačila malého, tak doktor spomedzi mojich nôh povedal"bábatko máme v poriadku, mamičku tiež, pozor na otecka, nejako nám zelená.A neviem ako sa tváril, lebo som ho nevidela, stál mi za hlavou.Ale v ten deň som ho videla prvýkrát naozaj plakať.Bol vystrašený, zmatený a nekonečne šťastný, že to už má za sebou.

milka11.00

Pandorica ako sa muži tvária keď sú pri pôrode? :D Inak sranda keď píšeš, že manžel ten pôrod zvládol :D :D :D

pandorica

Áno, bola som tehotná, bolo to náročné, bola som na rizikovom, ale bolo to aj nádherné.Prvé pohyby, ten pocit ako keď v dlaniach držíš motýľa...To očakávanie,aké to bude, keď už bude na svete.Manžel mi pri bruchu čítaval nahlas, aby bábatko poznalo jeho hlas, tie nekonečné rozhovory o výchove...Bolo to krásne... A myslím, že aj pre manžela, aj keď iným spôsobom.Bol aj pri pôrode, myslím, že mu vtedy nebolo všetko jedno, ale zvládol to a k malému mal hneď perfektný vzťah, kúpal ho, prebaľoval, kočíkoval...

milka11.00

Pandorica mne nejde o to, či by to zvládol, chcem vedieť ako by sa pri tom cítil keď si to predstaví. Môžeš aj ty napísať k téme, bola si už tehotná? A ako sa na to pozeráš ty, aké máš z toho pocity?

Najčítanejšie články