Viete si muži predstaviť, že by ste v sebe nosili dieťa namiesto nás? Aké pocity by to vo vás vyvolávalo mať v sebe dieťa? A aké pocity z toho máte tie, ktoré ste alebo boli tehotné? Mali ste s toho niekedy zlé pocity, že je niečo vo vás a nechcete aby to vo vás bolo?
Muži a tehotenstvo
je to najkrajsi pocit na svete...zacnes rozmyslat nad kazdym krokom,nad vsetkym co jes,pijes,si opatrnejsia,zodpovednejsia,zijes a dychas za dvoch...je to najuzasnejsi pocit na svete,rastie v tebe novy hotovy cloviecik,z teba,potrebuje ta tak ako nikdy...juj keby som si to tak mohla zopakovat:)
nebola som ani nechcem byt zo zdrav.dovodov a ani po detoch netuzim ale viem co je to mala som v rodine uz tehotne zeny a viem cim si presli za devat mesiacov. vobec tehotnym nezavidim co vsetko si musia vytrpiet
Nie je to úchylka, zaujíma ma ako by ste sa k tomu stavali vy, keby ste boli v našej pozícii. Čiže pre teba ako muža to vyvoláva negatívne pocity ak by si v sebe mal mať dieťa? Mohol by si mi povedať aké pocity by si mal, keby si mal byť tehotný a ako by si to vnímal?
Bzdocha ty si už bola tehotná? Ak áno, aké si mala pocity z toho, že v tebe niečo je?
Ženy zas nevydržia ťažkú prácu a silný stres. Ryby zas nevydržia chodiť po súši, klokani nevedia lietať. Proste na to nie sú stvorené. To čo stvoriteľ stvoril má svoj význam. Téma muži verzus ženy je nudná. :-)
Som muž, nechcem mať v sebe dieťa, to je logické, je to otázka pôsobenia mužských hormónov na mozog. Chcem deti robiť a vychovávať. Tak je muž naprogramovaný stvoriteľom a tak je to dobré. Otázka na tehotenstvo muža je asi úchylka, ako poškodzovanie diela stvoriteľa.
urcite by ich to nebavilo a tehotenstvo by nevydrzali lebo su to sraci. ved oni nevydrzia ani slabu bolest a obycajna nadcha ich ide zabit. slabosi
Lebo mám jazyk a viem sa spýtať žien.