Ahojte...
Ja sa potrebujem len vykecat asi...
Uz ma to nebavi, som stale sama...este studujem v Ba posledny rok, ale teraz mame povinnu prax a mohli sme si vybrat, v ktorom meste praxovat.
Ja som zvolila svoje mesto, pretoze som tu mala priatela a logicky som s nim chcela stravit co najviac casu. Kvoli tomu som obedovala svoj zivot s kamosmi, pretoze tu nemam nikoho a v Ba moje milovane kamky a spoluziakov aj sestrernicku...
mojho priatela som povazovala za seriozneho cloveka, pre ktoreho sa to oplatlo urobit, ale on mi po mesiaci :( oznami...ze si ma vazi, ze som najuzasnejsia baba aku kedy mal a podobne kecy, ale ze to asi na vztah nestaci, proste, ze ma nelubi....
no a on chcel aby sme v tom pokracovali aj napriek tomu, ze chce tomu dat cas, ze sa zalubi atd...ze nechce o mna prist, ale sorry pre mna bolo len trapenie a cakanie na nieco co sa nestane...tak som to ukoncila....teraz som tu samA, totalne....
Uz stracam nadej, ze stretnem normalneho chlapa, ktory ma bude zboznovat, taku aka som...aj ked nie som najkrasnejsia baba s dokonalymi proporciami, ale do kelu ja sa vazne snazim....studujem a v tom som fakt dobra(nechcem sa chvcalit), bavi ma (doslova milujem) moju pracu, pravidelne cvicim, velmi rada sa rozpravam s ludmi...
ale ja uz neviem...preco ma nikto nechce? nechcem byt sama...aj ja chcem zazit tu pravu lasku :(, vsade su same pariky..aj moje dve najlepsie kamaratky sa sparikovali a ja uz som totalne na dne...uz sa citim aj staro :-D :(
Dakujem ak ste sti to vobec precitali....pekny den vsetkym