Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uz pomaly stracam nadej (stale sama)

Príspevok v téme: Uz pomaly stracam nadej (stale sama)
Primrose

Ahojte...
Ja sa potrebujem len vykecat asi...
Uz ma to nebavi, som stale sama...este studujem v Ba posledny rok, ale teraz mame povinnu prax a mohli sme si vybrat, v ktorom meste praxovat.

Ja som zvolila svoje mesto, pretoze som tu mala priatela a logicky som s nim chcela stravit co najviac casu. Kvoli tomu som obedovala svoj zivot s kamosmi, pretoze tu nemam nikoho a v Ba moje milovane kamky a spoluziakov aj sestrernicku...

mojho priatela som povazovala za seriozneho cloveka, pre ktoreho sa to oplatlo urobit, ale on mi po mesiaci :( oznami...ze si ma vazi, ze som najuzasnejsia baba aku kedy mal a podobne kecy, ale ze to asi na vztah nestaci, proste, ze ma nelubi....

no a on chcel aby sme v tom pokracovali aj napriek tomu, ze chce tomu dat cas, ze sa zalubi atd...ze nechce o mna prist, ale sorry pre mna bolo len trapenie a cakanie na nieco co sa nestane...tak som to ukoncila....teraz som tu samA, totalne....

Uz stracam nadej, ze stretnem normalneho chlapa, ktory ma bude zboznovat, taku aka som...aj ked nie som najkrasnejsia baba s dokonalymi proporciami, ale do kelu ja sa vazne snazim....studujem a v tom som fakt dobra(nechcem sa chvcalit), bavi ma (doslova milujem) moju pracu, pravidelne cvicim, velmi rada sa rozpravam s ludmi...

ale ja uz neviem...preco ma nikto nechce? nechcem byt sama...aj ja chcem zazit tu pravu lasku :(, vsade su same pariky..aj moje dve najlepsie kamaratky sa sparikovali a ja uz som totalne na dne...uz sa citim aj staro :-D :(

Dakujem ak ste sti to vobec precitali....pekny den vsetkym

roysroys

podla mna ty si určite a vždy nájdeš niekoho lebo podstatné je že si spoločenská a otvorená a priatelská, vždy niekoho strenteš, lebo sa neuzatváraš a to je doležité.

Mne napr nikto nechýba a lutujem že som z dovma cococsmi sa vobec extra krátko strela, lebo s touto čisotu myslou a taká aká som by som s nimi v živote nechela mat nič spoločné odlišné typy, to len choroba mi zdeformovala mysel, som bola pod jej vplyvom absolutne to som nebola ja.

a to že ta nelubi nič si z toho nerob iný ta bude lubit, len vždy chod dalej ano a čo že nemáš idelna proporcie málokto ich má,od toho mnozý ta možu vnimat ak oatraktivnu a milu priatelsku povahu.Ak vždy ideš medzi ludi tak stále ta to dalej kontakty a styky posunu dalej,hlavne aby si nepodlahla jednému čo povedal ta nelubi, ved bude druhý.

xdanielax

Prosimta, po troch tyzdnoch :-)
jasne ze mas, to prejde.
ved mozno ti tu este niekto iny napise svoj nazor, ale nevesaj hlavu.
Nahodou, byt sama je fajn. Hlavne si myslim, ze si netreba dopredu predstavovat, ake to bude, a co ak .. a take tie veci, lebo vlastne su to vsetko len myslienky v hlave a ono to nakoniec moze byt celkom inac, lenze my sa uz dopredu nastavime negativne a potom ... vsak vies :-)
Tiez to poznam :)

Primrose

Rozisli sme sa nedavno...asi tri tyzdne..cca...
Vies, ked najhorcou nocnou morou pre mna, je samota...neviem si predstavit, ze sa odstahujem od nasich (uz coskoro) budem sice nadsene robit co ma bavi, ale vratim sa vzdy do prazdneho bytu...
Snazim sa byt pozitivna, ale uz mi to nejde...a hlavne ked mi uplne best friend pise aka je zalubuna a aky mali s priatelom dokonaly vikend...
A dakujem ti krasne :), velmi povzbudine, ale vies co nemyslim si, ze som ten typ, co sa bude tryznit napriek tomu, ze to nema vyznam...keby to tak bolo tak ostatnem s ex, ved on to vyslovene chcel...ale ja by som tak nebola stastna...
Asi mam len krizu :-D

xdanielax

Podla mna sa len potrebujes vykecat,ako pises :)
Ako dlho si uz bez neho?
osobne si myslim, ze by si mala kazda zena uvedomit, ze zivot to nie je tocenie sa okolo nejakeho chlapa a robenie toho, co chce on, ale je to v prvom rade o tom, aby si ty bola spokojna sama so sebou. Pretoze aj keby sa teraz nahodou nejaky objavil, vies co sa stane? Budes rada, ze tu konecne je, a budes nanho tak naviazana, ze vsetko sa bude tocit okolo neho, a ked odide - z akehokolvek dovodu, budes zase hovorit, ze sa ti zrutil cely zivot, atd atd .. alebo, ako aj tu mnohe baby, sa ho budes drzat zubami, nechtami len aby neodisiel lebo zrazu by si nevedela ako dalej. A to nikdy nie je dobre, prilisna naviazanost, zavislost.
Takze v prvom rade, maj rada sama seba, a potom uvidis. Niekto pride ani nebudes vediet ako.

Primrose

..v danej situacii som to nebrala ako obetu...pretoze to pre mna bolo prirodzene rozhodnutie byt s nim. Viem, ze to casom pominie, le rada by som aj ja mala uz niekoho...pri sebe, 15 rocne dievcata striedaju chalanov jak na pasoch a kolke baby su len povrchne, a nevazia si vztah ako taky, a kolke maju (podpriemerne IQ cim nechcem nikoho urazit), ale maju niekohu...uz som z tooh vazne smutna, ale asi som pre chlapov-neatraktivna-nezaujimava hm...

Primrose

..v danej situacii som to nebrala ako obetu...pretoze to pre mna bolo prirodzene rozhodnutie byt s nim. Viem, ze to casom pominie, le rada by som aj ja mala uz niekoho...pri sebe, 15 rocne dievcata striedaju chalanov jak na pasoch a kolke baby su len povrchne, a nevazia si vztah ako taky, a kolke maju (podpriemerne IQ cim nechcem nikoho urazit), ale maju niekohu...uz som z tooh vazne smutna, ale asi som pre chlapov-neatraktivna-nezaujimava hm...

xdanielax

Poucenie - neobetuj sa pre nikoho :-) A nestracaj nadej - ale to zistis az neskor.
Tymto si prejdes a ono to casom pominie.
Venuj sa sebe.