Streptoccocus agalactiae čo to je? Viete niekto?

Ivka 1

Ahoj
No Mycomax nebola tá správna cesta, Tvoj gynekológ sa snažil ale bohužiaľ sa jeho snaha minula účinkom. Kontaktovala som svojho známeho gynekológa a požiadala som ho o radu.
Preliečiť by sa mal aj partner. Jedná sa o liečbu prírodnou cestou, mám Ti to napísať tu alebo mi napíšeš na mail ? Je toho trošku viac ale má s tým veľmi dobré výsledky.

napochybach

ivka 1 prosím ťa mozes mi povedat ,co teda mam uzivat ?uzivam stale candistop...gynekolog mi uz nedal nič..
co teda ?ako sa volaju tabletky ??prosím ťa ..dakujem
co ako prve mam uzivat,ako sa toho zbaviť

Ivka 1

Na likvidáciu streptokoka je potrebné užívať prírodné antibiotiká nie chemické . Veľmi dobrý je včelí propolis v tabletkách . Po skončení liečby propolisom,je potrebné užívať kvalitné probiotiká, do pošvy vkladať probiotické tampóny.Nepodceňuj to, lebo poznám ženy,ktoré sa s tým trápili aj desať rokov a viac.

Ivka 1

Žltozelený výtok je prejavom streptokokovej bakteriálnej infekcie.
Pálenie,svrbenie, bolestivý pohlavný styk sú sprievodnými znakmi.

napochybach

cicuska moja trosku ucty ...k vyjadreniam ..
tak on nevedel,co s tym a spochybnovat by som ho nespochybnovala ..
ty si lekarka,co by si mi naordinovala ty ?

baby,ale dnes som si objavila niečo cudne.-na nohavickach,nieco ako výtok -ale nebol to pravy vytok,ale niečo ako "sliz " taky tahavy zeleno zltej farby ,je to bezne pri tomto ?alebo ?

cicuska moja

no to ti dal velmi dobre mykomax
dufam,ze ho neuzivas !!
kvasinky ti vyhubi a tym sa uvolni miesto pre tu tvoju premnozenu bakteriu aby sa mohla dalej vesele mnozit
asi ta chcel riadne vytrestat
no co,hlavne ze si vylizana

RNG

Zivte tie probiotika poriadne a pestro. Nielen my potrebujeme pestru dietu, ale aj nase probiotika aby sa rozmnozili az na 1 kg vahy a obsadili cele creva a vytlacili ine mikroby z nich.Mikrovlakniny na trhu ako doplnok mozes dostat nielen psylium plevy, ale prektiny z jablk alebo ovela ucinnejsie modifikovane citrusove pektiny, tiez inulin z korenov cakanky, arabinogalaktany zo stavy z smrekovca opadaveho(larix deciduosa, modrin po cesky) a najnovsi dietny "zazrak" glucomannan z korena amorphophallus konjac.

napochybach

jem jablka uz tretí den,plus psylium,tiež uzivam Candistop už druhy den,sprchujem sa teplou vodou bez chemikalii,snažím sa nosit volne oblečenie,obmedzujem jedlo..nič ..nepomaha nič ..

ja už faticky neviem,čo robit,citala som o tom mnoho na nete dnes,je to hnusna bakteria,ktora sa prenasa naozaj všelijako,a niektore zeny trpia nou aj 3 roky ...