Streptoccocus agalactiae čo to je? Viete niekto?

Ivka 1

Nie,tieto odporúčané produkty nezoženieš v lekárni a potrebuješ všetky štyri aby to malo potrebný účinok.

Ivka 1

Nuž ak budeš potrebovať,kľudne sa mi ozvi.Býva to zvyčajne dlhodobý problém ale dávaj pozor na čas aby sa Tvoje ochorenie nestalo chronickým.Priateľ už má výsledky ?

napochybach

a este sa vas chcem spytat...tieto lieky,co si mi vypisala Ivka1 sa daju kupit normalnou prirodzenoi cestou v lekarni,alebo ako to zohnat ? a len jedno z tych styroch spomenutych,ci ako ?

napochybach

dakujem vam baby za rady..
snazim sa liecit sama,ale nejako to zatial nejde,stagnuje to dost,obmedzujem trosku sladke,a jem cesnak,atd ..aj vo forme tabiet atd,streptokoka tam asi vska stale mam,lebo ma to miere pali skoro stále

Ivka 1

Prepáč "napochybách" až dnes som sa dostala k PC. V prvom rade je potrebné tak ako píše RNG obmedziť alebo ak sa dá celkom zrušiť príjem cukru v strave a týka sa to aj výrobkov z bielej múky.Namiesto ovocia sa snaž konzumovať veľa zeleniny. Napíšem teda sem, čo odporúčil gynekológ z poradného zboru lekárov naturálnej medicíny.Dúfam,že to nebude pokladané za nedovolenú reklamu.
1. Aloe Blossom Herbal Tea
2. Aloe Berry nektár
Namiesto chemických ATB nasadiť antibiotiká na prírodnej báze.
3. Bee Propolis
4. Garlic Thyme
Po dobratí propolis.a cesnakových tabliet odporúčil nasadiť hneď kvalitné probiotiká.
Samozrejme môžeš počkať na svojho gynekológa,kým sa vráti z dovolenky. No na základe vlastných skúsenosti Ti to neodporúčam. Ja som sa s kandidózou trápila viac ako rok a po jej zlikvidovaní mi našli zlatého stafylokoka, čo trvalo zase takmer pol roka a možno by trvalo aj dlhšie,keby som sa nezačala riešiť prírodnou cestou a riadiť sa radami lekárov naturálnej medicíny.Ozaj aby som nezabudla, liečiť sa musí aj Tvoj partner.

deloyka

su taki doktori,co vsetky druhy chorob liecia paralenom:-)
ale ked si spokojna a sa ho zastavas,tvoja vec,tak sa tu nestazuj
ked zistil,ze nemas kvasinky ale bakterie,mala si okamzite prestat s mykomaxom a nasadit ATBliecbu plus dolezite probiotika a mikrovlakniny ako pise RNG
to by ti predpisala aj obvodna a uz si mohla byt vyliecena
ale ked to chces mat chronicke,tvoja vec

RNG

Opakujem znova a znova, znizenim prijmu cukrov zoberiete potravu candide a inym skodlivym mikrobom, a zvysenim prijmu mikrovklaknin podoporite probiotika, ktore si z casu na cas treba nasadzovat a mnohotisickrat rozmnozovat.
Ako som tu spomenul uz mnohokrat, dobre osadena probioticka flora v hrubom creve vyrobi az 70% vsetkych obrannych latok, ktorymi telo disponuje pre svoju obranu.

napochybach

deloyka,ale on este nevedel,co mam a hned mi dal mykomax,lenze vysledky boli az o tyzden,a ja som pocitovala strasne palenie,ktore sa nedalo vxrzat,tak mi chcel pomoct tym ..apomohol,naozaj trosku palenie ustupilo..

ale rada by som vedela,ako co mam teraz dalej robit,ako sa liecit,lebo siel si na dovolenku ...a teraz neviem,stale mam problemy rovnake ..poradite niečo,zeny ?co je na to najlepsie ?resp ..co proti tomu paleniu ?

deloyka

to co mas za doktora,co lieci bakterialnu nákazu,ktoru ma potvrdenu z laboratoria liekom proti kvasinkam?
to musi byt expert na druhu:DDD

napochybach

ivka kludne mozes aj tu,chodim sem pravidelne,rada si vypocujem zopar radmlebo moj gynekolog nejako netrafil asi diagnozu a teraz je na dovoelnke a ja sa chcem tej pliagy zbaviť ..
moj partner prave sielna yvsetrenia -vytery atd ,uvidime,co jemu sa objavi v krvi