Rada by som vedela hlavne nazor muzov. Ale samozrejme aj zien. Co si myslite? On mi tvrdi, ze nie, nikdy. Ja si myslim opak. Keby sa on volal tak ako moj ex, sem tam by sa mi vybavil. Hlavne keby som ho volala tak isto...
Volám sa tak isto ako jeho ex. Mysli na nu?
Dôležitý je pre mňa každý vzťah a každý človek, ktorý mi vstúpi do života!!!
Nemala, tú týždňovú lásku som volala menom, ten druhý mal prezývku, ktorú som prakticky prebrala od jeho kamošov a jeho menom som mu nepovedala asi nikdy :D
A inak neoslovuješ frajerov tiež tak isto? Láska, zlatko, macík, miláčik....to ti nepríde divné?
hmm to je pravda.. len ma to stve lebo sme spolu zacali a ona ho este na zaciatku otravovala.. proste tam nebol velky casovy odstup.. rada by som citala aj nazor niekoho komu sa to stalo, myslim chlapa nejakeho..
Tak asi ti dvaja neboli pre teba doleziti nie? Ale povedz si uprimne, nikdy, naozaj NIKDY si si ani nespomenula na tych dvoch ked si hovorila svojmu nejako pekne zdrobneninami alebo tak? Neverim...
Nechápem čo tým chceš povedať....prvý bol taká týždňová decká láska na ZŠ, druhý s ním to trvalo rok aj niečo, kým som bola na intráku v jeho meste, po návrate domov nás diaľka rozdelila, čo už. A tretí je už tri roky a bude do konca života.
Nikdy som sa nezaoberala, že majú rovnaké mená. Veď partnera si nevyberáš podľa mena predsa.
Ach jaj dievča, dievča. Fakt by si si mala nájsť niečo na prácu, lebo len blbosti riešiš.
winki no a bohvie preco su ex...
Novy...A ja mam vzdy stastie na taketo situacie...
myska to je ešte ten odborník na tuje či nejaký nový?