Rada by som vedela hlavne nazor muzov. Ale samozrejme aj zien. Co si myslite? On mi tvrdi, ze nie, nikdy. Ja si myslim opak. Keby sa on volal tak ako moj ex, sem tam by sa mi vybavil. Hlavne keby som ho volala tak isto...
Volám sa tak isto ako jeho ex. Mysli na nu?
a stalo sa vam uz niekedy, ze si mena pomylil? mne hej..a aj tak som s nim :D riesis kraviny, moja mila..zbytocne si vyrabas problemiky vo svojej hlave..pockaj si na tie skutocne, realne vztahove problemy..potom nad tymto len mavnes rukou :)
vsetci moji byvali sa volaju inak a ja si napriek tomu na nich spominam...a co?
Aspon mas istotu, ze si nepomyli mena ;)
Hej mysli na nu, ale na urade sa mozes dat premenovat.
Alebo keď ti to tak vadí, daj sa premenovať trebárs na Brunhildu
Riešiš blbosti
jedna vec je nehovoriť nič, ďalšia vec je vnútorne to prežívať, čo vnútorne prežívaš nevedome vyžaruješ do svojho okolia :)
takže si veľmi rýchlo vybi z hlavy tie to chu--ny :D
OMG ved jemu nic nehovorim... naco to pisem sem? :)
ja si myslím, že ak dlho budeš mať správanie v tomto duchu, zachviľu ty budeš za tá ex
nič v zlom :D
No vidis!! Ten tyzden to ani nerataj a druheho si menom ani neoslovovala! Ja sa pytam na nieco uplne ine! Dlhodoby vztah, normalne oslovovanie menom... Nie, nehovorim mu zlatko ani milacik mam svoju prezyvku a ano, bolo by mi blbe mu hovorit ako byvalemu. Som taka, to nema nic spolocne s tym co pises ty. Som proste prilis romanticky typ a to je moj problem.