Vcera som si dala vybrat tri znamienka.Lekar povedal ze aspon 2 mesiece to nemam vystavovat na slnku.Ale na konci juna idem na dovolenku do Grecka. Ake z toho mozem mat problemy? Mozem dostat rakovinu?Dakujem za odpoved
vybrate znamienka
londa,naozaj sa nemusis nicoho obavat,nic sa ti nestane,pekne si uz slnka,more.....
vyrezali mi ich, leaser som neskusala. boli to male znamienka, takze zostali len malicke jazvy a tie mi vobec nevadia, mam hned tri vedla seba na jednom ramene, ale takmer to nie je vidno. nezalezi akym sposobom ti ich vyberu, ak mas na to predispozicie tak ti narastu dalsie, ja mam bledu kozu a mam ich z roka na rok viac a to sa vobec neopalujem - pred dvoma rokmi mi vybrali zhubny basiliom, takze si davam bacha!
4 sonica
takze ti to rezali?? no radsej jazvy ako taketo ruky to som uz rozhodnuta ale pockam si az po lete preistotu a neskusala si odstranenie laserom???je pri tom spôsobe sanca ze sa vratia???
bambulo7 daju sa vybrat aj znamienka, ktore nie su nad urovnou koze - odstranili mi ich uz niekolko, takze teraz som sama jazvicka ale to nevadi.
Prve znamienko mi vyberali pred 16 rokmi v juni a uz vtedy mi lekar povedal, ze aspon mesiac sa nemozem opalovat a kupat.
Znamienka si jednoducho prelep leukoplastom, ci ako sa to vola a nevystavis ich tak priamemu ziareniu! Do Grecka pekne chod!
asi pred dvoma rokmi som si dala aj ja chirurgicky vybrat znamienko na krku a som maximalne spokojna ani jazvycka mi neostala comu som moc rada ale zaujima ma ci sa daju vybrat aj znamienka, ktore nevycnievaju z koze su to proste hladke hnede znamienka, trapi ma to lebo ich mam na ruke dost a nie je mi to moc prijemne hlavne v lete, len neviem ci sa aj take daju... :(
angel1:dakujem velmi pekne...takze nicoho sa nemam bat??
londa,na konci juna,uz budu jazvicky pekne zahojene,tak nemaj obavy a dovolenku si uzi://
Tiez mi vyberali znamienka pred mesiacom a este som mala stehy a uz som sa opalovala,samozrejme miesta boli prelepene....a nic sa nestalo,lekar vravel priame slnko az po 2-3mesiacoch...