vybrate znamienka

ariela

Holky, tak ja som zrejme extreeem...
Pred dvoma rokmi som si dala vyberat znamienka v maji a v septembri sme isli s manzelom na dovolenku na Kretu, doktorka mi povedala, aby som si to natierala hrubsou vrstvou kremu na opalovanie.Krasne sa mi zahojili, ani nie je vidno, ze tam mam malinku jazvicku.Dnes, po dvoch rokoch , vlastne v pondelok idem na dalsie vyberanie znamienok a v septembri opat idem do Egypta.Holky, nebojte sa toho, mne ziadne prelepovanie nehrozi.Je vsak pravda, ze po troch mesiacoch to uz budem mat znova pekne zahojene. Po vybrati znamienok si kupte v lekarni Contractubex a krasne sa vam to zhoji.

Alternativa

Ja som 3 tyzdne po vybrati znamienok a veru ziadne upozornenie chranit sa slnka som nedostala. Ze by si p. doktor myslel, ze to automaticky viem :D? Pozn.: uz na zakroku som bola opalena jarnym slnieckom, cize bolo jasne, ze mam slnko rada. Ale planujem pouzivat toto leto male prelepenia miest, kde boli znamienka. Aj vdaka Vasej rade :D

dada

londa ja som si dala minuly rok vybrat na prsniku a bolka som aj na slnku iba som sa snazila velmi chranit a to dobrym faktorom a pekne sa mi jazva zhojila nieje ju ani poznat... hrozi iba to, ze ked sa ti ranka alebo cerstva jazva opali tak ti moze zostat flak, ktory sa uz nestratiiiiiiiiiii...

fraisee

to sa cudujem, ze ti vyberali znamienka na leto, vecsinou sa to toziz nerobi. a v ziadnom pripade to nesmie ist na slnko, moze sa tam vytvorit nejaky flak alebo ako mi to doktorka kedysi rozpravala. uz si presne nepamatam.