Tabletka po sexe - nie som vrahyna!

Príspevok v téme: Tabletka po sexe - nie som vrahyna!
PetkaaPP

Priznam sa, ze neviem, kde najlepšie uplacirovat tento komentar, ale chcela by som sa vyjaditt k tabletke, ktorú som uzila po prvy raz v zivote, hoci som sa jej vyhybala ako čertovi.

Myslim, ze ide o umelo nafuknutu kampan, hlavne zo strany cirkvi, hysterickych žien, veriacich babičiek a pod. že spôsobuje potrat (to všetkych nasiera!), že vám rozhádze menzes na neurcito, budete mat bolesti, vlastne, ze otravite cele telo a mozete sa ist rovno zahrabat.

Takze mili moji, ja som ju uzila, lebo moj bývaly sa mi evidentne chcel pomstit a posledny, kvazi rozluckovy sex skoncil mojim "napustenim"...

Som tu, zijem, nemam dieta, menzes som dostala len o par dni neskor. Zivot som NEZABILA, treba si nastudovat, ze tabletka funguje este pred otehotenenim.

Pisem to preto, lebo ma uz vazne sere, ako všetci aj okolo mna tvrdia, ze som vrahyna a podobne. Co by sa stalo, kebyze ju neuzijem? Stratim na materskej pracu (nepoznate moje firemne pozadie), rodina bude bez zivitelky, chlap sa na mna vysere, nebudem mat vyzivne, dieta pride do nekompletnej rodiny, bude vediet, ze bolo nechcene.

Nanajvys by sa stalo to, ze z celkoveho stresu by som neskor sama prirodzene potratila, co je ovela horsie pre zdravie.

Takze, teraz ma zabite za moj nazor, ale uz som sa musela niekde vyjadrit.

slnovrat

Fajn že si sa vykecala, ale na nesprávnom mieste, skús kresťanske fora, to su tie ktoré s tým majú problém...

odpovedam

a Petka, ked kazdy okolo teba ti hovori, ze si "vrahyna", to sa ako bezne s ludmi okolo seba bavis o svojom sexualnom zivote a ze si zobrala tabletku? :D :D :D

odpovedam

Martina210, a keby si bola inteligentna, tak snad sa domyslis, aky je rozdiel medzi kondomom a tabletkou Po z hladiska plodu ;) ale dobre, tak po lopate - kondom pouzit nie je ziadna "vrazda", lebo k oplodneniu nedojde, spermie sa nespoja s vajickom. tabletka Po sa z ortodoxneho hladiska uz ako "vrazda" chapat da, lebo ak uz doslo k oplodneniu (spermia sa spojila s vajickom a vznikol zarodok noveho zivota) tak tabletka zabezpeci, aby zarodok odumrel, vypudil sa. uz chapes rozdiel? :D
autorka, a ty si to tym rozluckovym sexom tiez dobre zaklincovala, rozist sa s niekym ale este sa nechat od neho vytrtkat, a mlady sa ti asi nechcel ani pomstit, ale ma tipujem 15 :D tak si nevie na vtacka dat este taky pozor.
jaj decka, mudre ste jak radio, hlavne ze sa velmi snazite robit dospelacke veci

fireboy

co si chcela tou temou zistit ake su nazory ludi na tabletu po?
"byvaly sa mi chcel evidentne pomstit" ktory chlap ked sa rozchadzal s babou a mal s nou este rozluckovy sex a ktora baba by s tym suhlasila? ktory chlap by pri rozchode riskoval tym ze ta ospermuje a bude v buducnosti platit alimenty?
naco je dobry rozluckovy sex ked sa s niekym rozchadzas v zlom tak nemas chut s nim sexovat ak sa rozchadzas v dobrom tak ten sex tam moze byt ale zeny sa citovo este viac naviazu na muza po tom sexe. nerozumiem tomu celemu

Prezývka55

Na celej tejto veci je skor najsmutnejsi ten rozluckovy sex :D chyba mi tam nejaky racionalny dovod ze preco :D a ze co si partneri povedia ze: z: ty svina vypadni nenavidim ta m: dobre dobre zbalim sa ale este .... ROZLUCKOVY SEX :D

Tema pobavila

Martina210

PetkaPP

je to tvoj zivot a poviem Ti radsej zobrat hoci aj 100 krat tabletku po,ako si dosrat zivot.Na to ich vyrabaju nie? Ked uz to tak ludia beru,tak aj ten kto pouzije kondom je vrah?lebo nechce splodit dieta? Hrozna spolocnost!!!

Laara

omg, ze kvazi rozluckovy sex a chcel sa ti pomstit? to si mu dala kopacky a potom ste si este na rozlucku zasexovali? a chranit sa pri sexe, aby nemusela nastat situacia, ktoru nam tu tak vehemntne popisujes, je len zalezitostou a rozhodnutim chlapa??? moja a ty mas kolko rokov?
vies co? vlastne ma to nezaujima..vela zdaru

daniuska

Xixi, dobre som sa pobavila, urcite mas do 20 rokov a ked viac, tak potom si este emocionalne nezrela. aj ja som niekolkokrat v zivote zjedla tu tabletku po a nemala som s tym ziaden problem, myslim citovy, ako ty. Rozhadzalo mi to sice na 3 mesiace cyklus a myslim si, ze je to dost velky zasah do tela zeny,ale je to rozumnejsie, ako ist na potrat neskor...naco toto vobec riesis, ja pred uzivanim liekov necitam krestanske diskusie, ty evidentne ano.A inac som sa nikdy nestretla s nejakymi negativnymi odsudeniami na temu tabletka po...o com toto vlastne bolo, cely ten tvoj prispevok?

xxy

mila petka, je nam srdecne jedno, kolkokrat si si to s kym rozdavala a kolko tabletiek pozila.. ak ta to sere, zajdi do spovedelnice a bude klud, amen.