Taky moj kazdy den...na dlhe citanie

Príspevok v téme: Taky moj kazdy den...na dlhe citanie
TheDevilMe

Dni sa vlecu. Dni rychlo utekaju. Dni nestoja.

Mysel stoji.

Ako kazdy iny den, liham si vecer do postele. Rozlisujem dva typy vecerov. Vecery,kedy mi donekonecna mysel pracuje neochotna prestat. Naraz preziva smutok aj radost. Ako dve schizofrenicke bytosti,ktore sa biju navzajom. Potom su tu vecery,kedy mysel nepracuje. Je prazdna. Automaticky zaspava. Ako temny zavoj,rinie sa nad nou husty oblak dymu smutku. Smutok bez myslienok. Smutok v prazdne.

Skoro kazdy den v tyzdni za posledne tyzdne musim vecer masturbovat. Niekedy sa mi nechce,ale musim,lebo nezaspim. Niekedy,ked skoncim,nemam dost. Prevalujem sa v posteli a snazim sa upokojit. Cez den ciham na kazdeho cloveka muzskeho pohlavia,pozorujem ako zviera, aby som ho mohla pouzit v noci v svojej mysli a sexualnych praktikach. Niekedy ma to uz nebavi,ale nemozem prestat. Ako ked som kedysi musela zjest cokoladu. Ako ked som kedysi potrebovala smiech. Potrebujem to vsetko este?
Tak dlho sa s Nim chcem vyspat. Tak dlho sa chcem opit. Tak dlho uz nevidim krasu.

Uzatvaram sa. Spolocnost mi totiz nepomaha. Mozno len jednotlivci. Ale aj ti nechapu moju potrebu sexovat kazdy den. Niekedy sa citim zvrhlo. Vidim sa na psychiatrii. Nevydrzim sama so sebou,ale ani dlho s ludmi. Moja hanblivost ma zviera. Zabranuje mi zviest muza. Moja mysel ma tiez zviera. Zabranuje mi preladit sa.

Niekedy sa citim ako stroj. Odpovedam tak ako je to logicke. Neviem sa vcitit do inych. Neviem citit svoje pocity.

Niekedy nevnimam. Chodim bytom bez myslienok,ale neviem,kde som. Pustam si nahlas hudbu do usi,aby som prehlusila svoje prazdno. Navstevujem tak pravidelne moju skrysu,kde sa nachadza presne to,co potrebujem: vzrusenie. Potom mam mysel dokonale cistu a sice par sekund neviem,kde som,unavena si liham do postele. Oni to nechapu. Musia mi rusit jedinu aktivitu,ktora ma dokaze skutocne naplnit. Jedine po nej mam chut zit. Bez mojej samoty som ako vybita baterka.

Niekedy sa dobijam iba sama. Okolie je pre mna prilis fadne. Niekedy mam chut odist od ludi aj ked sa s nimi citim dobre. Neviem pri nich dosiahnut moj psychicky vrchol,unavuju ma.

Niekedy...je vlastne vzdy.

aeroflow2

Ked muz chlap casto masturbuje tak jeho citlivost na zensku vaginu sa znizuje... ked si napriklad rok robis dobre len sam, tak potom ked mas babu tak je pre chlapa lahsie sa urobit rukou,svojou...ako do zeny. Ale kazdy je iny, mozno niekdo to tak nema

jedulka

Ale aj ti nechapu moju potrebu sexovat kazdy den. Niekedy sa citim zvrhlo.
Kdo vymyslel kámasútru,před několika stoletími a proč? Jeptišky asi ne,za to měli ve velké oblibě svíčky....Sexovat každý den je úplně normální,je to příjemné.I kdybys chtěla sexovat víckrát denně je to stále normální.
Nenech se přesvědčit,že jsi nějaký zvrhlo.Každý jsme jedineční a nic není černobílé.

Mimulus

Tak asi zakladateľka s takýmto životom nie je spokojná keď sem píše.

Ja nie som lekár ale asi niečo nebude v poriadku. nemusí ísť zákonite o nymfomániu, ale o niečo úplne iné. Len mi to príde ako dosť veľký problém...ale sú to len moje pocity z tejto témy a príspevku zakladateľky.

doubledog

na chuti sexovat kazdy den nie je nic zvrhle, ved je to prijemne. a ani to nie je tak casto.

problem bude asi v inom, ale priznavam, ze nechapem v com.

Cindy35

Mimulus, aj Tebe by mozno pomohlo vyjst medzi ludi. keby dievca islo na diskoteku, tak sa zabavi a pride na ine myslienky. asi nie je vobec k zahodeniu, ked uz mala chlapcov.

a podla mna sa o ziadnu nymfomaniu nejedna, sex raz denne nie je mimo normy